Kelly Calèche ble lansert av Hermès i 2007 og er laget av Jean-Claude Ellena. Inspirasjonen til denne parfymen kommer fra et besøk på en av Hermès butikker hvor det selges og hvor man kjenner lukten av skinnprodukter og skinnvesker. Parfymen skal derfor gjenspeile duften av elegant og lett lær/skinn som samtidig er feminint, frisk og ungdommelig.

Kelly Calèche er er laget av Jean-Claude Ellena og ble lansert i 2007.

Parfymen er laget av en blanding av jasmin, mimosa, tuberose, iris, benzoin og lær som er hovedtema. Duften anses å være ungdommelig på grunn av de fruktige og blomstrete ingrediensene. Den er rettet mot unge damer med allerede dannet smak og stil, som kan bære Kelly Caleche med glede.

Parfymen kommer som 50 ml (1,7 oz.) og 100 ml (3,4 oz.) Eau de Toilette konsentrasjon. Flasken er designet av Philippe Mouquet. Den har en innovative og sjarmerende lås, som skrues opp og ned. Parfyme er dedikert til Kelly-vesken med diskrete og elegante læraromaer.

Flasken til Kelly Calèche har en innovativ låsemekanismen og er designet av Philippe Mouquet.

Kelly Calèche kan anbefales hvis du er glad i skinn

Hvis du liker lær og skinn i en lekker feminine innpakning så er denne parfymen absolutt verdt å sjekke ut. Duften har god holdbarhet og er middels sterk og jeg vil anbefale 2-3 sprayer noe som vil vare i 6-8 timer.

Priser  EDP (januar 2019) uten frakt.

Video review av Kelly Calèche - Baby Grape Beauty.

Les også hvor det er best å påføre parfyme på huden her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen