GodtNytt – Gi andre en bibel

Tormod

Oppdatert:

GodtNytt-utdeling-8

GodtNytt er en organisasjon for evangelisering og bibelutdeling som ble offisielt etablert 20. desember 2018 med adresse Klingremoveien 126, Grimstad. Formålet er at mennesker skal bli frelst. Middelet for å nå dette målet er bønn, evangelisering og bibelutdeling.

GodtNytt er en organisasjon som samarbeider med alle evangeliske menigheter, organisasjoner og enkeltpersoner i denne tjenesten. Alle medlemmer er aktive ved å betale sin medlemskontingent. Ut over dette er mange aktive i bønn, og mange deltar på evangelisering og bibelutdeling, samt bidrar med økonomisk støtte og ved å delta på møter.

GodtNytt - Bibelmisjon

Organisasjonen GodtNytt har som mål at mennesker skal bli frelst, og et viktig middel er bibelutdeling. Bilde GodtNytt Facebook side. 

Majoriteten av de som deltok på stiftelsesmøtet for GodtNytt har lang erfaring med bibelspredning. De fremmøtte mente at det var nødvendig at det ble dannet en ny organisasjon for evangelisering og bibelutdeling der alle troende kunne bli medlem og delta aktivt i arbeidet.

Samarbeid med Gideon Canada

I god tid før stiftelsesmøtet hadde sentrale personer kontakt med ledelsen i Gideon Canada. Gideon Canada valgte at både kvinner og menn skulle være likeverdige medlemmer i organisasjonen i 2011 og måtte derfor bryte med The Gideons International. I 2018 fulgte Gideon i Sverige og Storbritannia etter og endret navn til henholdsvis Goda Nyheter og Good News for Everyone. Dermed ble de en del av et stort internasjonalt arbeid i 30 land som Gideon Canada har startet under organisasjonen ShareWord Global. Dette arbeidet er GodtNytt nå blitt en del av.

GodtNytt – Tilgjengelig materiell

Fra sommeren 2020 benytter de to Nytestamente testamenter og to magasiner. Magasinene Håp og Gnist er utviklet i Canada og oversatt til norsk. De har også Nytestamenter på noen fremmedspråk. Både testamentene og magasinene er tilgjengelig for bestilling [Ikke reklame] for alle som ønsker å evangelisere eller dele ut Guds ord. Det gjelder både enkeltpersoner, menigheter og organisasjoner.

NT_GodtNytt_utdrag_1 NT_GodtNytt_utdrag_14

Det nye Testamentet, i Hverdagsbiblens oversettelse, med tillatelse fra Hermon Forlag. Foto Godtnytt.com.

NT GodtNytt-Norsk Bibel 88:07 oversettelsen

Det nye Testamentet, i tillegg til tekster fra Salmenes bok og Salomos Ordspråk, i Norsk Bibel 88/07 oversettelsen. Foto Godtnytt.com.

Godtnytt materiell Birgit Holsen

Diverse materiell til evangelisering fra GodtNytt. Foto av Birgit Holsen.

 

Markus evangeliet - Pris

Markus evangeliet i pocket format fra GodtNytt. Ideelt for bibelutdeling. Foto Godtnytt.com.

 

Godtnytt Markus evangeliet-pocket Markusevangeliet-16

Markus evangeliet. Bibelversjon: Hverdagsbibelen med tillatelse fra Hermon Forlag. Foto Godtnytt.com. 

Troende og menigheter som brenner for evangelisering kan bli medlem

Et medlem i GodtNytt må være enig i at Bibelen er Guds inspirerte, ufeilbarlige Ord og at Jesus er Guds Sønn og veien til Gud. En som ønsker å bli medlem i GodtNytt må selv ha tatt imot Jesus som sin Frelser. Kanskje din menighet eller organisasjon kan bli medlem?

Gunstige priser på bibler (2022)

  • Nytestamentet «levende vann» kr.20,- pr. stk. (Hverdagsbibelen).
  • Nytestamentet, salmenes bok og Salomos Ordpråk kr.15,- pr stk. (NB 88/07).
  • Markus evangeliet kr.5,- (3,- over 50) pr. stk. (Hverdagsbibelen).

Første inntrykket av GodtNytt har vært svært positivt. Jeg vil oppfordre deg som enkeltperson eller menighetsleder å bestille materiell til bibelutdeling og evangelisering.

Les mer på Godtnytt.com sin nettside. Godtnytt-logo

Bestilling: [Link]

Sist oppdatert 7. mai 2024

Bilde heading er hentet fra GodtNytt sin nettside.

Sist oppdatert 7. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.