Opphavsrett

Tormod

Oppdatert:

Opphavsrett

Foto av Jakob OwensUnsplash

Generelt om bruk av bilder

Opphavsrett på bildene som er lagt ut på tormodgundersen.com er listet og forklart nedenfor. Jeg ber om at disse respekteres for bilder som er kopibeskyttet. Heldigvis er over 99% av bildene helt fri til å brukes. Det finnes imidlertid noen få bilder jeg har tatt eller kjøpt, og disse er merket kopibeskyttet og kan derfor ikke benyttes uten tillatelse fra tormodgundersen.com. Ønsker du å benytte noen av bildene kan du/dere kontakte meg og få tillatelse til å benytte dem til eget bruk.

1. Kopibeskyttede bilder

Hvis bilde er merket med symbol © og navn på fotograf eller beskrevet med tekst «Kopibeskyttet«, enten under, over eller på selve bildet: Da er bildet kopibeskyttet og kan ikke kopieres uten tillatelse fra eier. For eksempel:

  •  © Tormod Gundersen (eller © tormodgundersen.com.)
  • Foto er kopibeskyttet, 2013 Tormod Gundersen.

2. Gratis bilder på min nettside – Gi kreditt?

Alle bilder publisert på tormodgundersen.com som ikke er merket som beskrevet i punkt 1 er lisensiert under Creative Commons Zero som betyr at du kan kopiere, endre, distribuere og bruke bildene gratis, inkludert kommersielle formål, uten å spørre om tillatelse fra eller gi henvisning til fotografen eller tormodgundersen.com. 

Nettstedet tormodgundersen.com bruker Creative Commons Zero-lisens som ikke krever at kreditt gis, utenom bilder som er merket som beskrevet i punkt 1. Det vil uansett settes pris på om du henviser til at bilde er fra nettsiden tormodgundersen.com.

Gratis bilder fra 3.parts nettsider

Gratis bilder fra http://Unsplash.com eller http://morguefile.com.

Gratis bilder som er publisert fra de nevnte nettsider er lisensiert under Creative Commons Zero, og kan brukes tilsvarende. Tormodgundersen.com vil gi kreditter til bilder fra disse nettsteder, slik at du vet at disse bilder er gratis å bruke. Undertegnende oppfordrer også andre til å gi disse bildene kreditt. Du kan lese mer på deres hjemmeside, hvis du trenger ytterligere informasjon om bruk.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.