Velkommen til vår bloggside

Vi er Tormod og Belkis Gundersen. Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Det kan være steder vi har reist både innland og utland som Geiranger, Flåm eller København. Liker du å lese om flotte naturperler og turer i norsk natur, gir vi deg noen tips som f.eks. Besseggen, Preikestolen og Rundemanen i Bergen. Leter du etter opplevelser? Hva med en tur til Stavanger og Nordens flotteste blomsterhage Flor&Fjære. Vi deler bilder og linker til hvor du kan komme dit og bestille billetter. Vi har mange gode tips til spesielle hotell- og restaurantopplevelse, sjekk under kategori Hotell.

Tormod Gundersen

49 år og elsker livet

Barbering og spesielt parfymer er en stor hobby hvor vi ønsker å dele våre erfaringer. Film og serier er noe jeg liker og vil legge ut noen tips. Spesielt kristne filmer.

Pc-mac programmer, nettspill, apps, og bøker er også noe jeg vil blogge om.

Mat oppskrifter. Nyttige kjøkkenutstyr, kniver og sliping er også noe som engasjerer meg.

Jeg liker å skrive om spesielle historiske tema og ulike steder.

Belkis Gundersen

52 år - Kone og motivator

Belkis er glad i reiser og opplevelser. Hun har arbeidet på hotell og reisebyrå og har god reise erfaring.

Belkis er også opptatt av at menneske har det godt. Hun vil dele livserfaringer og tanker som kan gi stor motivasjon og livsglede.

Da håper jeg du får glede av bloggen vår. Vi tar gjerne imot tips og råd, eller svarer på spørsmål fra våre lesere. Dersom du regelmessig leser bloggen og føler du får nyttig informasjon - vær med å støtt oss slik at vi kan fortsette og forbedre bloggen vår. Les om hvordan du kan "Støtte oss".

God fornøyelse!

Skjermbilde 2016-08-12 kl. 16.12.05

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen