Om oss

Tormod

Oppdatert:

Velkommen til vår bloggside

Vi er Tormod og Belkis Gundersen, og dette er vår blogg hvor vi deler tips og råd for hverdagen. Mens mange bloggere dykker dypt ned i spesifikke emner som mat, mote eller reiser, fokuserer vi på enkle og nyttige tips for alle.

Vi har reist mye og vil dele vakre steder både i Norge og utlandet, som Geiranger, Flåm, Disney World i Orlando, Besseggen, Preikestolen og Flor & Fjære. Våre innlegg inkluderer inspirerende bilder og nyttige råd slik at du kan planlegge dine egne opplevelser. Vi legger også ved lenker for mer dybdeinformasjon, som museumspriser og billettkjøp.

I tillegg til reisemål skriver vi om spesielle steder, strender, monumenter, kunst, arkeologiske funn, historiske gater, hoteller og restauranter. Vi dekker også temaer som parfymer, dataprogrammer, nettspill, bøker, kjøkkenutstyr, barbering, kniver og knivsliping.

Vår målsetting er å inspirere og gi praktiske råd enten det gjelder produkter, steder, naturopplevelser eller historiske bygg og monumenter.

Velkommen til vår blogg! Vi håper den blir til nytte og glede for dere alle!

Tormod Gundersen

51 år og glad i livet.
Barbering og spesielt parfymer er en stor hobby hvor vi ønsker å dele våre erfaringer. Film og serier er noe jeg liker og vil legge ut noen tips. Spesielt kristne filmer.

Belkis Gundersen

54 år, kone og motivator.
Belkis er opptatt av at menneske har det godt. Hun vil dele livserfaringer og tanker som kan gi stor motivasjon, kunnskap og livsglede.

Vi setter stor pris på all tilbakemelding, enten det er tips, råd eller spørsmål fra våre lesere. Dine tilbakemeldinger er verdifull for oss, og vi er alltid klare til å svare og engasjere oss med dere. Hvis du regelmessig følger med på bloggen og finner den informativ og inspirerende, vil vi gjerne oppfordre deg til å støtte oss. Det vil hjelpe oss med å videreføre og forbedre bloggen vår. Hver bit av støtte, stor eller liten, har en betydning og lar oss fortsette å skape innhold av høy kvalitet for dere. Les om hvordan du kan «Støtte oss«.

God fornøyelse!

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.