Om oss

Velkommen til vår bloggside

Vi er Tormod og Belkis Gundersen, og dette er vår bloggside hvor vi deler våre tips og råd i hverdagen. Mange bloggere er ihuga eller lidenskapelig interessert i ett tema eller emne, f.eks. matoppskrifter, restauranter, parfymer, sminke, klær osv. Disse nettsidene bidrar med unik og detaljert informasjon som gir leserne nyttig kunnskap og hjelp. Dette er helt fantastisk så lenge man «finner» disse nettsidene og har samme interesse! Men de fleste av oss trenger ofte ikke så mye dybde informasjon, vi trenger ofte bare enkle tips og råd som kan hjelpe oss i hverdagslivet. Etter å ha levd noen år og opplevd mye, har vi samlet en rekke tips og råd innenfor en rekke forskjellige emner.

Vi har reist en del og vil tipse dere om en del vakre steder fra både inn – og utland som for eksempel Geiranger, Flåm, Disney World (Orlando) til unike naturopplevelser som Besseggen, Preikestolen og Nordens flotteste blomsterhage – Flor & Fjære. Vi vil dele inspirerende bilder og gi nyttige tips og råd slik at du kan velge hva du ønsker å delta på og oppleve. Vi vil også dele nyttige lenker hvis du ønsker dybde informasjon, for eksempel til museum eller lignende, hvor du kan se priser og kjøpe billetter.

Vi tipser om spesielle steder, strender, fyr, monumenter, kunst, arkeologiske steder, historiske gater, og hotell- og restaurantopplevelser (eller hvor du kan finner dybde informasjon). Vi skriver om parfymer og kommer med nyttige tips og råd. PC/Mac-programmer, nettspill, bøker, kjøkkenutstyr, barbering, kniver og knivsliping.

Gjennom våre innlegg ønsker vi å inspirere og gi dere tips og praktiske råd i hverdagen enten det er produkter eller steder, naturopplevelser eller historiske bygg og monumenter.

Velkommen til vår blogg! Vi håper den vil være til nytte og glede for dere alle!

Tormod Gundersen

50 år og glad i livet.
Barbering og spesielt parfymer er en stor hobby hvor vi ønsker å dele våre erfaringer. Film og serier er noe jeg liker og vil legge ut noen tips. Spesielt kristne filmer.

Belkis Gundersen

53 år, kone og motivator.
Belkis er opptatt av at menneske har det godt. Hun vil dele livserfaringer og tanker som kan gi stor motivasjon, kunnskap og livsglede.

Vi setter stor pris på all tilbakemelding, enten det er tips, råd eller spørsmål fra våre lesere. Dine tilbakemeldinger er verdifull for oss, og vi er alltid klare til å svare og engasjere oss med dere. Hvis du regelmessig følger med på bloggen og finner den informativ og inspirerende, vil vi gjerne oppfordre deg til å støtte oss. Det vil hjelpe oss med å videreføre og forbedre bloggen vår. Hver bit av støtte, stor eller liten, har en betydning og lar oss fortsette å skape innhold av høy kvalitet for dere. Les om hvordan du kan «Støtte oss«.

God fornøyelse!

Sist oppdatert 7. desember 2023

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress