Ødemarkens menn ( Eng. Montain Men) er en amerikansk reality-tv-serie på History-kanalen som hadde premiere den 31. mai 2012. Det er et program som handler om ulike mannfolk som lever og jakter i ødemarken. De lever helt på grensen til hva som er menneskelig. Dette er et spennende program som begeistrer og som viser hvor tøfft det er å leve milevis fra sivilisasjonen.

Ødemarkens menn er en spennende og vill serie. Bilde hentet fra Youtube promo video på TV2 Zebra.

Hovedpersonene i serien Ødemarkens menn

Ødemarkens menn er fortellinger om hvordan Eustace Conway, Morgan Beasley, Tom Oar, Rich Lewis, Kyle Bell, og Marty Meierotto overlever i knallharde omgivelser. Vi følger disse menn i Alaska  North Carolina, Montana og Arkansas, milevis unna den moderne sivilisasjonen.

Ødemarkens menn viser oss fascinerende jakt-teknikker 

Det å se hvordan de lever av naturen i moderne tid er fascinerende. Det er og blir en livsstil. Her kan man se og lære hvordan jakt-teknikker virker. Her fanges bevere og dyr av alle slag, hvor det alltid er en kamp mot naturkreftene og årstidene. Spesielt den knalltøffe vinteren. Et annet viktig budskap er at de ikke jakter mer enn det naturen tåler. Dermed kan jakten pågå i år etter år, uten at noe dyr blir overbeskattet.

Serien viser at mennesker, til og med i dagens moderne samfunn, kan overleve og leve et rikt liv langt ute i naturen.

Programmet sendes på TV2 Zebra

Programmet er laget av History Channel, og sendes også på TV2 Zebra med norsk kommentator. Det er laget fem sesonger og du kan se alle episodene i reprise av sesong 2, 3 og 5  med på TV2 Sumo. Det er også laget sesong 6, som trolig også snart vil komme på norsk TV.

Andre naturprogrammer i samme sjanger og som jeg kan anbefale er programmene om Monsen på villspor, som jeg også har skrevet om.

Bli med på en reise i villmarken! 

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.