Med Monsen på villspor-sesong 3

Tormod

Oppdatert:

Med Monsen på villspor – sesong 3 er endelig tilbake på NRK TV høsten 2020. Lars Monsen er på villspor igjen, men denne gangen skal han ha med seg uventede gjester. Hvem som blir med vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen er i gang. Dette er det perfekte program for de som elsker natur og er glad i fjellet. Og for å si det slik; det var godt å se Monsen tilbake i sitt rette element.

I første episode i sesong 3 får Monsen besøk av TV programlederen Jon Almaas, som forresten også vant 71 grader nord. Bilde skjermdump NRK.no. 

Gjesten eller gjestene skal sammen med Monsen ta seg fram i fremmed terreng med kart og kompass. De får utlevert redskaper til å fange mat, samt at de må nå mål innen en gitt tidsfrist. I tillegg må de tippe hvor de er i Norges landstrakte land. Det by på mye underholdning, morro og ikke minst kos ved leirbålet. Få med deg alle epioder på NRK.no.

Episode 1: Fredag 26.aug. 2020: Jon Almaas.
Episode 2: Fredag 4. sept.: Vita og Wanda
Episode 3: Fredag 11. sept.: Stian «Staysman» Thorbjørnsen
Episode 4: Fredag 18. sept.: Bård Tufte Johansen og Silje Marie Gran-Olsen
Episode 5: Fredag 25. sept.: Herman Flesvig.

TV-sererne kan gjette sted

Underveis i programmet kan TV-serne gjette hvor Monsen og gjestene er i landet. For hvert program blir det trukket ut en heldig vinner.


Tips! Ønsker du å se flere programmer med Monsen, så kan du lese om Monsen på villspor her.

Sist oppdatert 5. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.