TV2 – Samuel og bestefar

Samuel og bestefar er et utrolig kjekt program og første episode ble sendt på TV 2 mandag 21. mai 2018. Samuel Massie er eventyreren og programlederen som tar med seg sin bestefar Arne (81 år) på en reise rundt jorden. Samuel ønsker at bestefaren skal få oppleve sine reisedrømmer mens han fremdeles har helse til det.

TV 2 sendte første episode av Samuel og bestefar 21. mai 2018. Bilde skjermdump fra TV 2.no.

Første tur går til Sør-Amerika der de to ønsker å krysse Andesfjellene mellom Argentina og Chile på motorsykkel. Men å få tak i en motorsykkel av gammel årgang og med sidevogn skal vise seg å være enklere sagt enn gjort. Spørsmålet blir også om bestefarens helse tåler den tøffe reisen. I første episode får vi også se hvordan disse to norske eventyrere blir tatt i mot av den lokale befolkningen.

I første episode skal Samuel og bestefaren krysse Andesfjellene på en gammel motorsykkel med sidevogn. Bilde hentet fra Facebook siden.

Episode 2 av 3 sendes mandag 28. mai 2018 kl. 20.00 på TV 2. Deretter sendes siste episode mandag 4. juni 2018 til samme tid. Følg med på TV 2, dette blir litt av en reise som er krydret med nært vennskap, omsorg, kjærlighet, og livsglede.

Det blir også spennende å se om Samuel følger opp med flere reiseprogrammer med sin bestefar, eller om han fortsetter å reise alene. Samuel er en eventyrer som er en fryd å følge. Jeg håper TV2 satser på Samuel og lager mange spennende reiseprogrammer i tiden fremover.


Tips! Se også mitt favoritt program Monsen på villspor.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress