Med Monsen på villspor-sesong 4

Tormod

Oppdatert:

Med Monsen på villspor – sesong 4 er endelig tilbake på NRK TV våren 2022. Lars Monsen skal denne gangen han ha med seg følgende gjester på tur; Mikkel Niva, Sandra Lyng, Gjert Ingebrigtsen, Lisa Tønne, Jonis Josef og Christina Rebekka Eriksen. Dette er et av mine favoritt friluftsprogrammer, og jeg gleder meg veldig til å se Monsen tilbake i sitt rette element, og se hvordan hans gjester takler friluftslivet.

Med Monsen på villspor – sesong 4 er endelig tilbake på NRK TV våren 2022. Foto: NRK.no

Seks episoder i sesong 4.

NRK har opplyst at det i årets sesong er laget seks episoder hvor vi får følge Lars Monsen  og hans turfølget. i tillegg til at de skal ta seg frem med kart og kompass skal de også finne ut hvor i Norge de befinner seg. Her får også seerne være med å tippe sted. Det gir programmet et ekstra piff, hvor det også trekkes ut en heldig vinner som får en premie.

NRK har ikke lagt ut programoversikten enda, men når når det nærmer seg kan du få med deg alle episoder på NRK.no.

 • Fredag 11. mars kl 20.05: Mikkel Niva
 • Fredag 18. mars kl 20.00: Sandra Lyng
 • Fredag 25. mars kl 20.00: Gjert Ingebrigtsen
 • Fredag 1. april kl 20.00: Lisa Tønne
 • Fredag 8. april kl 20.00: Jonis Josef
 • Mandag 18. april kl 19.45: Christina Rebekka Eriksen

Ikke lett å gjette sted

Slik som i forrige sesong skal Monsen både samarbeide og konkurrere mot deltagerene underveis på turen. De får ulike oppgaver og utfordringer og må nå  fram til målet innen tidsfristen. Ifølge NRK byr denne sesongen på tøffere turer og mer dypere samtaler. Monsen, vil også dele gode tur tips og erfaringer med gjestene.

Monsen skriver på sin Facebook side [her] at vi kan glede oss til både dype, lune skoger og stupbratte, værutsatte fjellområder, og innrømmer at det ikke var lett å bestemme seg for hvor i Norge de faktisk befant seg.

Sendestart fredag 11. mars! Bare å glede seg!


Ønsker du å se tidligere sesonger med Monsen, så kan du lese om Monsen på villspor her.

Sist oppdatert 4. mars 2023

7 kommentarer om “Med Monsen på villspor-sesong 4”

  • Hei Ståle! På tur 2 var Monsen sammen med Sandra Lyng på tur i Bremanger, et storslått og vilt kystområde mellom Florø i sør og Måløy i nord. 🙂

   Svar
  • Hei Svein, du har helt rett. Lars Monsen og Sandra startet i en redningsflåte på nordsiden av Lille Batalden i Kinn kommune. Ved Batalden byttet de til robåt, og slo leir på østsiden av øya. Dagen etter rodde de over til øya Hovden, gikk til fots over til Hovdevåg, og seilte i sailyak til Håøyna. Ferden gikk videre til den øde og flotte stranda i Vetvika, der de siste dag gikk til fots over Bremangerlandet til målgang i Oldeide.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.