Tid for hjem – Aller siste sesong

Tid for hjem er mitt favoritt interiør- og oppussingsprogram. I 2023 sender TV2 sesong 22 som blir den aller siste sesongen av Tid for hjem. Da jeg hørte dette ble jeg litt lei meg. Nå skal det sies at TV2 har sendt 22 sesonger, og på mange måter kan jeg forstå at et program som har gått så lenge blir avsluttet. Allikevel sitter jeg igjen med en klump i halsen, og tenker på alle de kjekke programmene som har blitt sendt gjennom årenes løp. Jeg er så utrolig takknemlig for alle de kjekke folkene i Tid for hjem, som har brakt humor, oppussingskunnskap og glede inn i tusenvis av hjem rundt om i hele Norge.

I sesong 22, ep. 5. pusser Tid for hjem opp en leilighet i område hvor Einar Nilsson vokste opp. Foto: Skjermdump TV2.no.

Tid for hjem sesong 1 ble publisert 14.10.2004 på TV 2. Man kan jo tydelig se at både programleder Kjersti Bergersen og Einar Nilsson var noen år yngre da, men gleden og pågangsmotet har ikke forandret seg. I sesong 8 som ble sendt i 01.01.2012 fikk vi møte Andreas Nygaard som har vært fast snekker i programmet siden, utenom den aller siste sesongen. Han driver eget firma, og har tidvis ikke hatt anledning til å være med på alle oppussingsprosjekter.  Her fikk vi også møte den flinke og hyggelige elektrikeren Erik Gjelsvik som var med i elleve år, og som sluttet grunnet familiære årsaker ler mer [her].

Vi vil savne Tid for hjem. Fv. Andreas Nygaard, Einar Nilsson, Kjersti Bergersen og Eirik Gjelsvik. Bilde sesongen 17. Foto: skjermdump TV2.no.

Vi må ikke glemme alle de flinke designere som har vært med i programmet. Jeg vil trekke frem den engasjerte og dyktige svensken Jon Eliason, og den flinke danske designer Morten Bøgh Andersen, som flere ganger har imponert med sine kreative og vakre design løsninger.  I tillegg må vi ikke glemme alle de flinke norske designere som har vært med.

TUSEN TAKK TIL ALLE I TID FOR HJEM!

Nå som Tid for hjem er slutt kan jeg anbefale «Eventyrlig oppussing» som sendes på TV3 og som ledes av Halvor Bakke.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress