The Chosen sesong 3

The Chosen: Sesong 3 er nå endelig klar for publikum online hvor den første episoden ble tilgjengelig 11. desember 2022. Det har nå gått over halvannet år siden sesong 2 ble lansert 1. påskedag 2021, og jeg med flere gleder oss til fortsettelsen av denne flotte serien om Jesus og disiplene.    

Jesus begynner å preke til store folkemengder her fra episode 1, sesong 3. Foto: The Chosen Facebook.com.

The Chosen sesong 3 – disiplene blir sendt ut to og to uten Jesus

Sesong 3 fortsetter der sesong to slapp. Jesus skal nå begynne å preke til store folkemengder, og alle disipler er klare til å hjelpe og følge Jesus hvor han går, men å følge Jesus er ikke helt problemfritt. Matteus sliter med familien. Andreas besøker døperen Johannes som er fengslet. I denne sesongen får vi også møte Judas Iscariot. Disiplene står også ovenfor sin største utfordring når Jesus sender dem ut to og to for å forkynne og utføre mirakler uten ham.

I sesong 3 blir disiplene sendt ut to og to for å forkynne og utføre helbredelser, uten Jesus. Foto: The Chosen Facebook.

Hvordan se sesong 3 og hva koster det?   – Last ned The Chosen appen IOS/Android. (Gratis). Her kan du strømme til din TV eller se den på nettbrett.
Angel.com.

Dallas Jenkins forteller at alle episodene av sesong 3 blir gratis, men at alle har mulighet til å «pay-it-forward» eller gi en gave via Thechosengifts.com. De kommende sesonger 4-7 vil også bli finansiert med frivillige gaver fra kristne og de som ønsker å støtte prosjektet.

Se trailer nedenfor.

kristenfilm.no kan du også finne flere kristne filmer.

Bilder heading; The Chosen Facebook.

Sist oppdatert 2. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress