The Chosen sesong 2

Tormod

Oppdatert:

The Chosen: Sesong 2 er nå ferdig og en hel verden venter i spenning på episode 1 som lanseres på søndag 1. påskedag 2021. Det har nå gått omtrent to år siden sesong 1 ble lansert i april 2019. Episodene om Jesus og disiplene har vært en suksess, og Corona epideminen har forsinket produksjon av sesong 2, men nå er den nye sesongen endelig klar! Har du ikke sett sesong 1, så er det fremdeles tid å se første sesong før 1. påskedag. 

Jesus Kristus spilles av (Jonathan Roumie) her fra episode 7, sesong 2. Foto: The Chosen Facebook.com.

The Chosen sesong 2 – nærmere innblikk i forholdet mellom disiplene

Historien om hvordan serien ble til er utrolig inspirerende, og du kan lese et intervju med Dallas Jenkins på God.tv her. I sesong 2 fortsetter historien om Jesus og disiplene. Jenkins har avslørt i et intervju at vi i sesong 2 får et innblikk i hvordan forholdet mellom disiplene begynner å utvikle seg, og ut i fra trailer og bilder på Facebook er det mye som kommer til å skje. Jesus møter blant annet døperen Johnanes.

I sesong 2 møter Jesus døperen Johannes (spilt av David Amito). Foto: The Chosen Facebook.


– Last ned The Chosen appen IOS/Android. (Gratis)
VidAngel.com. (Krever abonnement 9,99$ per måned.)

På premiere dagen kunne Dallas Jenkins fortelle at alle 8 episodene av sesong 2 blir gratis, men at alle har mulighet til å «pay-it-forward» eller gi en gave via Thechosengifts.com. De kommende sesonger 3-7 vil altså bli finansiert med frivillige gaver fra kristne og de som ønsker å støtte prosjektet.

Se trailer av sesong 2 nedenfor


Tips! På kristenfilm.no kan du også finne flere kristne filmer.

Sist oppdatert 4. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.