Todoist – aldri glem noe

Tormod

Oppdatert:

Foto skjermbilde Todoist.com

Todoist er en oppgave applikasjon laget for å hjelpe deg med å holde orden på alle dine gjøremål. Todoist er tilgjengelig på alle plattformer; MacOS, Windows, Linux, Android og IOS. Mange millioner mennesker organiserer jobben og livet med denne applikasjonen. Jeg har brukt den på MacOS, iPhone og Ipad, og her skal du få min anbefaling.

Todoist gjør det enkelt å organisere dine gjøremål. Foto skjermbilde Todoist.com/nb.

Todoist – 14 års engasjement

Todoist ble lansert av Doist Ltd. 28. januar 2007 av Amir Salihefendic. Programmet var den gang en av de første programvarene for oppgave-behandling. Firmaet startet med kontorer i Santiago Chile, men siden januar 2011 flyttet de hovedkontor til Porto i Portugal. Per juni 2014 har applikasjonen over 2 millioner brukere.

På de 14 årene og 51 dagene vi har jobbet med å bygge opp Todoist, og vi har aldri vurdert å selge oss ut eller bli kjøpt opp.
Todoist

Design og brukeropplevelse – ulike layout tema og maler

Programmet har et oversiktlig og stilrent design. Du har en innboks, idag og kommende. Dermed er det enkelt å se hvilke oppgaver som «kommer» og de som du har «I dag.» Du kan lage dine egne prosjekter eller kategorier, og hver oppgave kan også inneholde underoppgaver. Du kan også lage dine egne «etiketter» og prioriterings kategorier, noe som gir ekstra sorterteringsmuligheter. I gratisversjon kan du velge mellom ett par ulike layout tema, slik at du kan endre farge til å passe din stil. Du kan også laste ned en rekke «maler» som kan hjelpe deg å organisere dine gjøremål.

Du kan laste ned en rekke maler for ulike kategorier. Foto skjermbilde Todoist.com/templates/personal

Gratis og en rekke integrasjoner

De fleste vil klare seg med gratisversjonen. Det som imponerer meg er alle integrasjonsmulighetene. F.eks. hvis du elsker Drafts, så er det enkelt å sende din draft rett inn i Todoist. Du kan også velge å sende oppgaver direkte til din kalender som f.eks. Fantastical. Andre fordeler er du kan bruke tjenesten via en hvilken som nettleser, eller laste ned applikasjonen. Endringer vil bli synkroniserer automatisk på alle dine enheter.

Se vedlagt video for en introduksjon.

En kort og grei innføring av gjøremålsapplikasjonen. Video – Todoist.com.

Konklusjon

Todoist er det beste oppgave programmet jeg har prøvd. Gratisutgaven er imponerende og programmet vil hjelpe deg å få ting gjort. Programmet er også støttet med Norsk språl. Du vil ikke bli skuffet. Prøv det i dag, det er helt gratis.

Et fantastisk to-do program du vil få stor glede av. – Tormod Gundersen.

Pris:

  • Gratis: på alle plattformer.
  • Premium: 32 kr måneden.
  • Nettside: Jeg anbefaler at du leser mer om alle funksjonene her. [ikke reklame]

Tips! Les hvilke profesjonelle skriveprogrammer du bør velger her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.