Microsoft To Do

Tormod

Oppdatert:

Microsoft To Do er en app for å administrere dine gjøremål og oppgaver (To do-lists). Programmet kan benyttes på en smarttelefon, nettbrett, eller på en datamaskin. For å bruke To do på Apple Watch les her. Har du en office – konto blir alle oppgaver synkronisert automatisk på alle enheter. La oss ta en titt på dette programmet.

Microsoft To-Do er et enkelt, men nyttig verktøy for dine gjøremål. Foto: Microsoft.com.

Microsoft kjøpte Wunderlist i 2015

I 2015 kjøpte Microsoft den populære to-do-app´en kalt Wunderlist. Microsoft kunngjorde at de ville avvikle Wunderlist etter at de hadde bygd inn alle de beste funksjonene i sitt nye progam Microsoft To Do. Etter to år var To-Do ikke i nærheten av å være ferdig. Og i dag har appen fem år senere mange forbedringspotensialer. To Do er greit nok for grunnleggende behov, men er ikke så funksjonsrikt som Wunderlist (som Microsoft kun oppdaterer av sikkerhetsgrunner) og mange andre konkurrerende apper.

Microsoft To-Do er et enkelt, men nyttig verktøy for dine gjøremål. Foto: Microsoft.com.

Funksjoner i To-Do

  • Tilgang fra hvor som helst.
    Appen er tilgjengelig kostnadsfritt og synkroniseres på tvers av iPhone, Android, Windows 10 og på nettet. Dermed har du tilgang til oppgavene dine raskt på tvers av alle enheter uansett om du er på jobb, hjemme eller på farten.
  • Integrasjon med Outlook-oppgaver.
    To Do er integrert med Outlook-oppgaver og gjør det enklere å administrere alle oppgavene dine på ett sted.
  • Del opp gjøremålene/oppgavene i flere underliggende steg, legg til forfallsdatoer og angi påminnelser for å holde deg à jour.
  • Del lister med familie, venner og kollegaer. Dette er veldig kjekt når man lager handlelister, eller planlegger store begivenheter.

Microsoft To-Do gir deg mulighet til å velge ulike bakgrunnsbilder. Foto: Microsoft.com.

Microsoft To Do er gratis, men for å bruke appen trenger du en Microsoft-konto av noe slag, for eksempel en forretnings- eller skole-epost som drives av Microsoft, eller en Skype-konto.

Konklusjon

To Do er et helt greit program. Ikke for avansert, men samtidig god nok for enkle lister. Har du allerede en Mircosoft-konto er det enkelt å sette opp og bruke. Bruker du Google sin e-post, laste opp bilder, mm. Så ville jeg brukt Google sin Google Keep i stedet for. Det finnes også en rekke profesjonelle To Do programmer. Et søk på nettet og du vil finne en rekke nettsider som har vurdert de forskjellige To Do programmene, f.eks. her.


Tips! Du kan sjekke ut Micosoft To Do her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.