Tunein Radio – Kristne radiokanaler

Tormod

Oppdatert:

Radiokanaler

Foto av Eric NopanenUnsplash

Tunein Radio er en nettside som gir deg tilgang til et hav av radiokanaler over hele verden, og selvsagt alle norske radiokanaler. Det fine med Tunein Radio er at du også får tilgang til et stort utvalg av kristne kanaler. Det er helt gratis å registrere seg og bruke TuneIn Radio. Du kan høre via Wi-fi på din PC/Mac eller 3G/4G på din telefon eller nettbrett via Tunein Radio app`en.

På TuneIn kan du enkelt søke og lagre de radiokanaler du ønsker i favorittlister og du kan lage dine egne kanallister.

Det fine med Tunein Radio er at du kan ha alle radiokanaler samlet på ett sted. Du slipper å gå inn på nettsiden til hver radiokanal. Dermed blir det mye enklere å skifte kanal og mer brukervennlig.

Jeg vil anbefaler noen kristne radiokanaler som jeg selv hører en del på. Programoversikt finner du på nettsiden til hver enkelt radiokanal. På disse kristne radiokanaler finner du et bredt spekter av andakter, taler, kristen musikk, og undervisning av viktig åndelige tema.

Radio 3,16
Eies av Filadelfia i Kristiansand. Menigheten har drevet lokalradioen “Radio Filadelfia” siden 1987. Radio 3,16 er hele Norges kristne radio! Her får du mye god musikk, trivelige programledere og spennende gjester. Evangeliesenteret sender også hver lørdag på kanalen.
P7 Kristen riksradio
-Godt for sjela
Er en mediebedrift som produserer kristne radio- og TV-programmer, primært for lokal radionettet i Norge og for Internett.
Jæren Misjons radio
Er en kristen lokalradio som sender på FM, DAB og Internett.  De sender bl. a intervju, andakter, møteopptak og kristen sang og musikk.

  • Kristen Nærradio Haugaland ble i 2020 slått konkurs.
  • Kristenradio Vest ble lagt ned i 2023 grunnet manglende økonomi og personell.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.