Tunein Radio – Kristne radiokanaler

Tunein Radio er en nettside som gir deg tilgang til et hav av radiokanaler over hele verden, og selvsagt alle norske radiokanaler. Det fine med Tunein Radio er at du også får tilgang til et stort utvalg av kristne kanaler. Det er helt gratis å registere seg og bruke Tunein Radio. Du kan høre via Wi-fi på din PC/Mac eller 3G/4G på din telefon eller nettbrett på Tunein Radio app`en.

Jeg vil anbefaler noen kristne radiokanaler som jeg selv hører endel på.

Kristne radio kanaler

Inne på Tunein Radio kan du enkelt søke opp og lagre de radiokanaler du ønsker i favorittlister eller egne kanalister.

Det fine med Tunein Radio er at du kan ha alle radiokanaler samlet på ett sted. Du slipper å gå inn på nettsiden til hver radiokanal. Dermed blir det mye enklere å skifte kanal og mer brukervennlig.

P7 Kristen riksradio er en mediebedrift som produserer kristne radioprogrammer, primært for lokalradionettet i Norge og for Internett.

Radio SørVest er en lokalradio i Stavanger, eid av Norsk Luthersk Misjonssamband. Kanalen sendes på frekvens FM 100,5 og på nettradio. Kanalen het tidligere NyttLiv Media og startet opp med sendinger i Stavanger i 1982.

Kristenradio Vest er en sammenslutning av kristne lokalradioer som ønsker å være til oppmuntring, ettertanke, frelse og fornyelse. Kanalen krever mottaker med DAB+ og kan høres på deres nettside eller Tunein radio.


Jæren Misjons radio er en kristen lokalradio som sender på FM, DAB og Internett.  De sender bl. a intervju, andakter, møteopptak og kristen sang og musikk.


Kristen Nærradio Haugaland (KNH) er et samarbeid mellom de ulike kristne organisasjonene i Haugesunds-området. KNH er en nisjeradio og deler sin frekvens med Radio Haugaland og TVH-radio.

Radio 3,16 eies av Filadelfia i Kristiansand. Menigheten har drevet lokalradioen “Radio Filadelfia” siden 1987. Evangeliesenteret sender også hver lørdag på kanalen.

Programoversikt finner du på nettsiden til hver enkelt radiokanal. På disse kristne radiokanaler finner du et bredt spekter av andakter, taler, kristen musikk, og undervisning av viktig åndelige tema.


Du finner mer informasjon på Tunein.com. Les også om min favoritt hebraiske lovsang her.

Sist oppdatert 15. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress