Troens Bevis nyhetsblad

Tormod

Oppdatert:

Troens Bevis utgir hver måned et 40- siders nyhetsblad som holder deg oppdatert på ferske misjonsnyheter og en rekke trosstyrkende artikler og ulike vitnesbyrd om helbredelser og hvordan mennesker kommer til tro på Jesus Kristus. Man kan også lese om hvordan det er å leve i land hvor kristne forfølges for sin tro. Du får også lese om spennende historier fra de innfødte evangelistene som Troens Bevis underholder i ulike land.

Troens Bevis

Troens Bevis nyhetsblad januar 2018 kan fås gratis i posten.

Nyhetsbladet innholdet også nyttig informasjon om kommende kampanjer og ikke minst det årlig sommerstevne i Sarons Dal. Vi får også innimellom lese interessante historier og tilbakeblikk på Aril og Kari Edvardsens tjeneste.

Det er også inspirerende å lese lederen skrevet av redaktør Sten Sørensen. Rune Edvardsen reflekterer også over ulike tema og emner som er relevant og interessant for kristne.

Troens Bevis

Nyhetsblad januar 2018 – Rune Edvardsen.

Ønsker du å få Troens Bevis nyhetsblad gratis i posten kan du gå inn på deres hjemmeside her, og bestille. Du kan når som helst si det opp hvis du vil.


Les også om hvordan du kan få et bibelord for dagen, her.

Sist oppdatert 10. desember 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.