WordPress tema

WordPress tema til din hjemmeside eller bloggside er alltid et vanskelig valg. Det finnes et stort utvalg av gratis og profesjonelle tema man kan velge mellom. Å velge et tema er mye viktigere enn man kanskje tror, og kan spare deg for mye frustrasjon. Jeg har testet en rekke WordPress team gjennom mange år, og vil kort oppsummere de som jeg kan anbefale.

Å velge WordPress tema er ikke alltid like lett, og jeg vil gi deg noen tips på veien. Bilde av by Souvik Banerjee on Unsplash.

Velg tema som passer dine behov

Er du en privat hobby blogger eller har en hjemmeside for familien og venner, så trenger du ikke investere i et kostbart tema. Søk litt rundt på nettet hvor det finnes mange sider som kan tips deg om ulike gode tema som både gir tilstrekkelige funksjoner og fleksibilitet i design og layout av nettsiden. Det som er viktig er å sjekke at temaet oppdateres jevnlig. Tema som sjelden oppdateres er ikke å anbefale. Du kan også velge et profesjonelt tema, men velge gratis utgaven som ofte vil dekke de fleste standard behov.

Oversikt over noen kjente WordPress temaer

Her er en oversikt over noen kjente tema som jeg selv har testet og som jeg kan anbefale. Klikk på link hvis du vil hoppe direkte til temaet.


GeneratePress er et populært og gratis WordPress-tema (Premium-versjon koster ekstra) som er brukt av en rekke profesjonelle webdesignere for sine kunder. Tema fokusere på hastighet og stabilitet og er et flerbrukstema, som betyr at det kan brukes til en hvilke som helst nettside.

I følge GeneratePress sin offisielle nettside finnes det over 100 000 aktiv nettsider som bruker deres tema. De har også klart en utrolig 5-stjernes rangering på WordPress.org med over 1358 anmeldelser per dags dato.

GeneratePress Premium er teknisk sett en plugin som du installerer sammen med gratistemaet. Det utvider temaet med enda mer funksjonalitet. GeneratePress kan brukes med sidebyggere som Gutenberg, Elementor og BeaverBuilder.

GeneratePress er utrolig populært både for sin stabilitet, funksjoner og en utrolige god brukerstøtte.

Pris: Gratis (Standard utgaven.)
Pris: $59 per år.
Premium versjon. Kan også kjøpe GenerateBlocks Pro som gir ytterlige tilleggsfunksjoner.
Lenke: generatepress.com


Kadence tema er et ganske nytt WordPress tema, men har allerede blitt meget populært. Kadence tema er raskt og har en enkel dra og slipp topp-og bunntekstbygger. Den kommer også med et bibliotek med lekre start maler som gjør det enkelt å bygge en nettside. Tema har innebygd globale skrift- og fargekontroller, og støtter de populære tredjeparts nettsidebyggere. Med dette tema kan du raskt bygge imponerende e-handelsnettsteder, kursnettsteder, forretningsnettsteder og mer.

I følge WordPress.org har tema over 200 000 aktive installasjoner. Den har derimot kun klart 177 anmeldelser per dags dato med 5-stjernes rangering. Kadence Pro kan installeres på et ubegrenset antall nettsider, og har flere funksjoner en mange andre konkurrerende WordPress tema.


Kadence ble lansert i 2019 og har blitt et populært tema, spesielt fordi de har inkludert en rekke funksjoner i gratis versjonen som man normalt må betale ekstra for.

Pris: Gratis (Standardutgaven.)
Pris: $129 per år Kadence Pakke; Blocks Pro, Kadence tema pro, Pro stater template, Custom fonts.
Lenke: kadencewp.com


Astra tema har lenge vært svært populært, men har nok mistet endel bruker de siste årene. Dessverre har det vært mye feil på oppdateringer og bugs gjennom årene, noe som har skapt frustrasjon hos meg, og helt sikkert hos andre brukere også. Det har også vært en rekke klager på dårlig support. Foruten om det er Astra et bra tema, med en rekke funksjoner på gratis utgaven.

Astra tema ble lansert i 2017 og har blitt et populært tema med over 1 million aktive installasjoner.

Iht. til WordPress.org har Astra tema over 1 million aktive installasjoner. Temaet er raskt og støtter alle 3-parts nettsidebyggere.

Pris: gratis (Standardutgaven.)
Pris: 47$ per år. Pro utgaven. Også mulig å kjøpe Pakketilbud med flere funksjoner.
Lenke: 
wpastra.com


Les også om de beste PDF – programmene til Mac eller Windows, eller IOS/Android.

Bilde heading av Fikret tozak on Unsplash.

Sist oppdatert 23. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress