Aaron Terence Hughes – Lidenskapelig parfymør

Tormod

Oppdatert:

Aaron Terence Huges

Aaron Terence Hughes er et britisk uavhengig parfymehus, som ble startet i 2019 av den lidenskapelig og selv-lærte Aaron Terence Huges. Han benytter seg av de fineste blomster oljene, eksotiske tresorter og en rekke spennende duftnoter. Alle parfymer er laget med 20-25% konsentrert parfymeolje, noe som gjør at duftene sitter lenge på huden, og gir en stor duft-sky rundt deg. Hans parfymeolje inneholder ikke animalske råvarer eller dyreprodukter (Civet, Ambergris eller Musks) og er egnet for veganere og vegetarianere.

Aaron Terence Hughes

Aaron Terence Hughes presenterer sine siste parfymer. Foto: Print screen YouTube.

Fasinert i ung alder

Aaron har alltid elsket parfyme, og hans første lommepenger ble brukt på essensielle oljer. Han vokse opp på en blomstergård i Cornwall i sørvestlige del av England. Omgivelsene hadde en vakker effekt på hans luktminne. Aaron pleide å knuse blomster direkte på armen og ble fascinert av separasjonen av blomsterforbindelser da huden hans ble varm.

Raskt populær innenfor parfymemiljøet

Aaron har vært flink til å bruke sin YouTube kanal til både å vudere andre kjente parfymer og til å vise hvordan han arbeider, og til å presentere sine egne parfymekreasjoner. Aaron har deltatt på en rekke videoer sammen med flere populære YouTubere, som ukentlig vurderer parfymer, som f.eks. Redolessence. Hans åpenhet, vennlighet og hans lidenskap har vært som et friskt pust og et positiv tilskudd til niche segmentet innen parfymeri.

Slik beskriver Aaron det å kunne lage parfymer:

«Å finne ut at jeg kunne lage parfyme føltes som å bli forelsket’ – Aaron

Nettbutikk – Aaron Terence Huges shop  [ikke-reklame]

Aaron har en fin og oversiktlig nettbutikk som selger en rekke parfymer over store deler av verden. Prisene på hans parfymekreasjoner er helt i samsvar med den høye kvaliteten han bruker for hver enkelt duft-element. Aaron er blant annet kjent for å bruke ekte oud, som er meget kostbar å kjøpe inn.

Det fleste parfymer fra Aaron er Unisex og kan brukes av både menn og kvinner. Hans parfymer selges normalt i 10ml og 50ml flaskestørrelser.

Et stort utvalg av parfymer – Oud Colletion

Er du glad i oud baserte parfymer bør du ta en titt på parfymene laget av dette parfyme-huset. Aaron Terence Huges har laget et spennende utvalg av Oud parfymer, og her vil du garantert finne noe som faller i smak.

Du vil bli lagt merke til iført Onyx!

Topp noter: Rose Absolute
Midt noter: Vanilje Absolutt / Plomme / Sjokolade
Bunn noter: Patchouli / Thai Oud / Ethical Ambergris / Sandalwood / Musk Da jeg laget Onyx, ville jeg at den skulle gjøre tre ting; Utskille, sette avtrykk og vare lenge. – Aaron Terence Huges.

Aaron Terence Huges parfyme Onyx er veldig populær. Foto: aaronterencehughes.co.uk/

God service – 10ml tester for hver 50ml oud parfyme.

Aareon ønsker at hver kunde skal få en god handleopplevelse, raskt forsendelse og tilslutt et godt produkt. Derfor tilbyr Aaron gratis frakt for alle kjøp over £400 (UK & Europa), samt en gratis tester 10ml, for hver oud parfyme på 50ml du kjøper. Dersom du kjøper 3x50ml får du 1 gratis 50ml flaske av dirty Jasmine med på kjøpet. Et raust og servicevennlig tilbud spør du meg.

Top 5 favoritt parfymer – Redolessence

Oversikt og priser over alle parfymene kan du se på:


Info: Artikkel er skrevet basert på informasjon på: aaronterencehughes.co.uk.
Info: Bilde brukt i toppen av artikkel er print screen fra Aaron Terence Huges YouTube video.

Sist oppdatert 22. april 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.