Colonia (Intensa) Oud fra Acqua di Parma fortolker her den klassiske Colonia med de friske, livlige notene sammen med de varme, dype til Agarwood, som er en spesiell tre-lukt. Totalt fremstår denne som mer sensuell med et ekslusivt utrykk. Parfymen kom i 2012, og er fremdeles den samme selv om den har endret navn til Colonia Intensa Oud. 

Colonia Oud er en helt ny fortolkning hvor den klassisk Colonia møter det mystisk og sensuelle tre duften i Agarwood eller Oud.

En unik og elegant skapelse som er født av den innovative foreningen av to olfaktive temaer: Klassisk Colonia og moderne Oud Agarwood. Colonia Intensa Oud er en oriental tre-aktig og karismatisk duft for menn.

Topp noter: Calabrian Bergamot, Italiensk appelsin.

Hjerte noter: Agarwood Oil (Oud), Russisk Koriander.
Bunn noter: Sandalwood, Moss, Patchouli

Colonia Oud  eau de Cologne (180ml ) kommer i en ekslusiv innpakning og varer hele dagen! 

Anbefaling: Er du glad i oud med en blanding av friskhet fra bergamott og appelsin, så er dette en spennende parfyme. Er du ikke glad i oud, så vil denne kanskje også bli for drøy. Jeg synes den er "innenfor" og kan brukes av både menn og kvinner. Duften har god varighet omtrentlig 9-10 timer. Personlig er dette ikke min favoritt parfyme, men vil trolig vokse på en, og du vil helt klart skille deg ut fra massene. Min kone liker denne godt.

Fås kjøpt i 100ml og 180ml i konsentrasjon eau de cologne, men denne er mye sterkere og har varighet og projeksjon som en sterk eau de toilette.

Priser (Okt. 2017).

Video vurdering Youtube Smelling Great Fragrance Reviews

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen