Black Orchid laget av parfymehuset Tom Ford ble lansert i 2006 og ble raskt en populær parfyme. Black Orchid tilhører Signature linjen, men både ut i fra duft og kvalitet kunne denne like gjerne tilhørt Privat blend linjen.Tom Ford er en av de store stjernene på parfymehimmelen. Historien om Fahion designeren Tom Ford er lang, og etter å ha arbeidet for Gucci (1990-2004) og YSL (1999-2004) startet Tom Ford sitt eget Fashion firma i 2004. Tom Ford lager og selger alt til kvinner og menn innen klær, sko, væsker, solbriller, tilbehør, og selvsagt parfyme.

Tom Ford Black Orchid er laget i eksklusiv sort stripete flaske med gullbelagt emblem. 

Tom Ford har to linjer av parfyme; Signature og Privat blend som er litt mer "eksklusive."

Gull tråd er surret rundt toppen av flasken, og minner litt om et skjerf rundt halsen. På gulltråden står det TF. Spraydelen er også gull belagt. Flasken er helt nydelig og oser eleganse og stil.

Black Orchid eau de parfum konsentrasjon har gullbelagt emblem. 

Hvordan dufter så Black Orchid?

Hvordan dufter så Black Orchid? Mystisk er det første ordet som passer. Forførende. Elegant. Rik. Det er sagt på nettet og fra flere ulike hold at Michael Jackson gikk med Black Orchid.

Dette er en duft jeg personlig liker godt og som er mesterlig komponert. Denne parfymen kan du dele med din kone eller mann, og selv om den er markedsført mot damer så passer den vel så godt på menn, etter etter min mening. To fluer i en smekk, og det er kjekt å dele på en parfyme!

Douglas.no skriver: "Black Orchid er tidløs og moderne med sin forlokkende blanding av svart orkidé og krydder. En sensuell akkord av svart trøffel blandet med ylang-ylang, frisk bergamott og solbær-ekstrakt. I parfymens hjertenote, finner vi Tom Fords opphav til parfymens navn, orkidéen, hvis duft er en delikat lukt av tuberose med krydrede akkorder av pepper og nellik."

Black Orchid er sagt å være én av Michael Jacksons favoritt parfymer. 

Duften er sterk og jeg vil anbefale 1-2 sprayer, og duften vil vare i 8-12 timer. Parfymen kommer i Eau de Parfum (EDP) og Eau de toilette (Edt) konsentrasjon.

Det er ikke mulig å se gjennom flasken, så derfor kan det være vanskelig når du vil selge. Gjør følgende: En 30ml flaske veier ca 138g full. Dermed kan du regne ut at 1ml på flaske(30ml) er ca 4,6g. Så har du en flaske som er 115g vil det være igjen 25ml.

Kan kjøpes i 30 ml, 50ml og 100ml.

Priser: Parfyme-klikk.no. (Des. 2016) 30ml spray: 734 kr.
Priser: Nordicfeel.no (Nov. 2016) 30ml spray: 835 kr.
Priser: Douglas.no (Des.2016) 30ml spray: 594 kr.

Video Review by Jasper Buckingham

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen