Eventyrlig oppussing

Tormod

Oppdatert:

Eventyrlig oppussing

Eventyrlig oppussing er snart tilbake med sesong 6. Interiørekspert Halvor Bakke (49) og hans snekkerteam tar deg med til spektakulære omgivelser og gir hytter, fyr og naust en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Programmene sendes på TV3, og du kan se alle sesongene på Viafree.no.

Eventyrlig oppussing ledes av Halvor Bakke (49). Foto: Ragnar Hartvig.

Et øye for praktisk eleganse og geniale interiør løsninger

Halvor Bakke og hans snekkerteam tar på seg de mest utrolig oppussingsprosjekter. Det gjør programmet fantastisk interessant og spennende å se på. Her er det oppussing og modernisering av gamle hytter til fjells eller langs kysten. Oppussingshyttene befinner seg i fantastiske naturskjønne omgivelser, og ofte i grisgrendte strøk. Det gjør av og til tilkomsten og frakt av byggevarer utfordrende. Men når alle byggervarer er kommet frem på bil, helikopter eller snøskuuter, så setter disse guttene i gang med en «drive» og et øye for interiør design som er i verdensklasse.

Eventyrlig oppussing fra Værøy fyr i Lofoton, sesong 5, ep. 4. Foto: Facebook.no.

Fem sesonger – og vi vil bare ha mer

TV3 har altså laget hele fem sesonger av «Eventyrlig oppussing.»  I hver episode bruker «gutta» seks dager på å gjennomføre en magisk oppussings forvandling. Programmene har blitt en stor suksess for TV3 og vi vil bare ha mer, meg selv inkludert.

Spesielt artig var det da de pusset opp et gammelt verksted i sesong 4, ep.2 (link) på Radøy ved Askelandskaien. Det ligger ikke så langt fra der jeg vokste opp, så jeg kjenner både eierne og stedet. Det var utrolig gøy å se hvordan de klart å forandre det gamle verkstedet. Torsdag 24. september 2020 er det premiere på sesong 6 av Eventylig oppussing. Da får vi se 10 rykende ferske episoder på Viaplay, Viafree og TV3.

Sesong 6 kommer høsten 2020. Foto: Facebook.com (Eventyrlig oppussing).

Alle sesonger kan sees på Viafree.no, og er helt gratis.


Tips! Liker du oppussing programmer anbefaler jeg også Tid for hjem som sendes på TV2.

Info: Følg også Eventyrlig oppussing på Facebook.

Sist oppdatert 5. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.