Sommertoget på NRK

Tormod

Oppdatert:

NRK Sommertoget

Sommertoget er NRKs underholdnings- og sakte-TV-satsning sommeren 2017. Hver tirsdag til lørdag fra 27. juni til 19. august vil toget besøke stasjoner langs hele det norske jernbanenettet og ha sendinger på ettermiddag minutt for minutt, og oppsummering på Sommeråpent kl. 21.30 hver kveld. Da er det god underholdning med musikk, intervjuer, og lokale innslag fra stedet.

NRK Sommertoget

Sommertoget i Trøndelag. FOTO: THOMAS HELLUM/NRK.

Lokale initiativ på hver jernbanestasjon

Det som er kjekt er at folk stiller opp på stasjonen når toget kommer. Mange private itinativ tas, folk kler seg opp, spiller musikk og lager liv og røre rundt sommertoget. For to år siden fikk vi følge NRK sin sommerbåt MS «Sjøkurs» rundt kysten av vårt vakre land, og i fjor ble det en ukes seilas på Mjøsa og sendinger fra skulpturparken på Tjuvholmen i Oslo. I år reiser NRK altså rundt med toget. En genial ide, etter min mening. Det blir nesten som å være med på en norsk ferietur. Jeg gleder meg til toget kommer til Flåm den 28.07.17. Flåm er et et utrolig vakkert sted med fjord og stupbratte fjell på alle sider.

Takk til NRK for sommertoget og den innsats dere har gjort for å få dette i land. Du kan se alle sendingene minutt for minutt på NRK.no, samt sommeråpent sendingene på kveldstid.


Tips! Les min blogg om Flåm her.

Sist oppdatert 2. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.