Sommertoget er NRKs underholdnings- og sakte-TV-satsning sommeren 2017. Hver tirsdag til lørdag fra 27. juni til 19. august vil toget besøke stasjoner langs hele det norske jernbanenettet og ha sendinger på ettermiddag minutt for minutt, og oppsummering på Sommeråpent kl. 21.30 hver kveld. Da er det god underholdning med musikk, intervjuer, og lokale innslag fra stedet.

 Sommertoget i Trøndelag. FOTO: THOMAS HELLUM/NRK.

Lokale initiativ på hver jernbanestasjon

Det som er kjekt er at folk stiller opp på stasjonen når toget kommer. Mange private itinativ tas, folk kler seg opp, spiller musikk og lager liv og røre rundt sommertoget.

For to år siden fikk vi følge NRK sin sommerbåt MS «Sjøkurs» rundt kysten av vårt vakre land, og i fjor ble det en ukes seilas på Mjøsa og sendinger fra skulpturparken på Tjuvholmen i Oslo. I år reiser NRK altså rundt med toget. En genial ide, etter min mening. Det blir nesten som å være med på en norsk ferietur. Jeg gleder meg til toget kommer til Flåm den 28.07.17. Flåm er et et utrolig vakkert sted med fjord og stupbratte fjell på alle sider. Les min blogg om Flåm her.

Takk til NRK for sommertoget og den innsats dere har gjort for å få dette i land. Du kan se alle sendingene minutt for minutt på NRK.no, samt sommeråpent sendingene på kveldstid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen