Monsen minutt for minutt er NRKs underholdnings- og sakte-TV-satsning for sommeren 2018. I en drøy måned, fra 12.juli til 5. august, kommer Lars Monsen og NRK til å sende fjellturer minutt for minutt. De første turene går over Hardangervidda, så gjennom Jotunheimen, i Vesterålen og til slutt indre Troms. Dette blir utrolig hyggelig sakte-tv for de som elsker natur og er glad i fjellet.

NRKs sakte-TV satsning for sommeren 2018 følger vi Lars Monsen minutt for minutt som tar med seg det norske folk på turer i fjellheimen. Bilde skjermdump NRK.no. 

NRKs sakte-TV satsning for sommeren 2018 blir virkelig spennende. Her kommer naturopplevelsen til å stå i kø. Turene kommer til å gå i fire naturskjønne omgivelser og sendes på NRK følgende datoer:

Hardangervidda: 12. juli - 15. juli 2018
Jotunheimen: 18. juli - 22. juli 2018
Vesterålen: 25. juli - 29. juli 2018
Indre Troms: 1. august - 5. august 2018

Alle kan delta på turene sammen med Lars Monsen

Det er mulig å delta på hver tur sammen med Lars Monsen. Det synes jeg er ekstra hyggelig konsept. Før har Monsen gått alene, men nå tar han altså med seg hele folket ut på tur. Monsen kommer til å måle stemningen og snakke med turfolket underveis. Dermed får vi innblikk i hva som begeistrer og hvorfor nordmenn er så glad i den norske fjellheimen.

Tur med Monsen - Du må klare deg selv og gå på eget ansvar!

NRK påpeker at de som vil gå turene sammen med Monsen må kunne klare seg selv og at de gå på eget ansvar. Det er viktig å huske at det ikke er plass på hyttene underveis. NRK og Lars Monsen har ikke mulighet til å hjelpe eller tilrettelegge.

Dette betyr at du må undersøke og ordne alt selv, du kan lese mer om hva du må planlegge av utstyr etc. på NRK.no.

Sommeråpent fra leirbålet i «basecamp» på kvelden

Har du ikke har tid til å følge turene minutt for minutt. Ikke fortvil. NRK Sommeråpent vil hver kveld ca kl. 21.20 sende direkte fra leirbålet i «basecamp». Der blir det musikk, gjester og underholdning fra sommer-Norge. Etter Sommeråpent får TV-seerne også se høydepunkter fra dagens tur.

Sendetider NRK1

Monsen minutt for minutt ca kl.11.00.
Sommeråpent med underholdning fra «basecamp» kl. 21.20.
Oppsummering av turen ca kl. 22.00.

I fjor fikk vi følge sommertoget, kombinert med Sommeråpent som ble et utrolig hyggelig program hvor det var underholdning på endestasjonene, samt at vi fikk være med på togreise rundt i hele landet. Jeg skrev om sommertoget her på min blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen