Nyoppusset Sarons Dal-Hall i 2018

Tormod

Oppdatert:

nyoppusset

Årets sommerstevne i Sarons Dal 2018 arrangeres fra lørdag 14. juli til søndag 22. juli. Årets stevne blir helt spesielt fordi Sarons Dal-Hallen nå er nyoppusset og totalrenovert. Den 40 år gamle stevnehallen, som Aril Edvardsen fikk bygd, måtte vedlikeholdes. Vi ønsket å bygge en hall for de kommende 40 år og for de neste generasjoner. Hallen fremstår nå som et helt nytt bygg innvendig, sier Rune Edvardsen til Radio 3,16 her.

nyoppusset

Nyoppusset hall venter deltagerne på sommerstevne i Sarons Dal 2018. Bilde fra Sarons Dal-Hallen 2017.

Sarons Dal-Hallen blir nå etter oppussingen trolig den største konsert- og konferansearenaen mellom Stavanger og Tønsberg, med en kapasitet på inntil 3000 publikummere.

Nyoppusset Sarons Dal-Hall kan nå brukes hele året

Det er bygd et amfi bakerst i hallen, sammen med et nytt inngangsparti med en foaje under amfien. Det er kjøpt inn 2700 behagelige stoler. Det er lagt nytt tak på hallen som sammen med ytterveggene er isolert. Det gjør at hallen også kan brukes om vinteren. Hallen kan nå leies ut til festivaler og messer med egen campingplass. Prosjektet vil gi muligheter for å bruke hallen hele året.

Ringvirkninger for region og Utsikten Hotell

Ledelsen i Troens Bevis er ganske sikker på at den nye hallen vil ha positive ringvirkninger for Utsikten Hotell og for handelsnæringen i Kvinesdal. Du kan også lese mer om oppussingsprosjektet her.

Finansiering skal ikke gå ut over misjonsarbeidet 

Prislappen for utbyggingen ligger på rundt 24 millioner. Vi har allerede fått inn givere som vil gi ekstra støtte til dette. Målet er at ingen midler skal tas av den vanlige driften og misjon, skriver Troens bevis på deres nettside.

Spennende gjestetalere under årets Sommerstevne! 

Sommerstevne i Sarons Dal 2018 byr på en rekke gjestetalere fra inn – og utland. Jeg skal ikke nevne alle her, men vil trekke frem noen jeg selv gleder meg til å høre: Rune Edvardsen, Daniel Kolenda, Carl-Gustav Severin, Åge Åleskjær og Egil Svartdahl.

Jeg vil også nevne barnemøtene som i år ledes av Jarle Waldemar som i 15 år har forkynt evangeliet med fokus på barn og familier.

Du kan se hele stevneprogrammet for 2018 her.


Tips! Les også om da jeg var i Sarons Dal sommeren 2017 her.

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.