Sommerstevne i Sarons Dal arrangeres av Troens bevis Verdens Evangelisering som ble grunnlagt av Aril Edvardsen (1938-2008) i 1965. Jeg har vært på en rekke stevner gjennom årenes løp, og her får man utmerket forkynnelse, samt åndelig og sosialt fellerskap både for voksne og barn. Jeg har mange gode minner fra stevnene opp gjennom årenes løp.

Tilbake i Sarons dal og Troens Bevis sommerstevne 8. juli 2017.

 

Håvard & Monika Kilvær innledet lovsangen på åpningsmøte 8. juli 2017. 

Sommerstevne 2017 arrangeres fra 8. til 16. juli. Du kan se programoversikt her, og lese mer om Sommerstevne på nettsiden til Troens Bevis. De streamer også møtene live på internett, så her kan du få med deg alt. På sommerstevne har  en en rekke kjent kjente forkynnere prekt opp gjennom årene, og listen er nesten uuttømmelig.

Nicky Cruz innledet sommerstevne stevne lørdagskvelden 8.juli 2017.

Årets program er også full av spennende forkynnere. Jeg gleder meg f.eks. veldig til å høre Egil Svartdal som skal preke lørdag 15 og søndag 16 juli. Egil krydrer talene med bilder, drar spennende paralleller og har aldri lagt skjul på sin humor.

Egil Svartdal (2009) er alltid flott å høre på, han skal preke 15-16 juli 2017.

I Saronsdal er det gode camping muligheter langs elven. Det er utebasseng for barna og en rekke barnevennlige aktiviteter. Det er vel nesten ikke noe kristent arrangement som har så mye gøy og lek for barn og ungdom. På planetene er det barneopplegg hvor blant annet Jarle Valdemar deltar. Der arrangeres hesteridning, konkurranser, maling, leker, klatring, ja alt mellom himmel og jord.

Barn og ungdom elsker å leke og har det supert gøy på stevne i Sarons dal. Bilde av bassenget fra 2009.

Barn og ungdom elsker å leke og har det supert gøy på stevne i Sarons dal. Bilde av bassenget fra 2009.

Ta turen innom i år og opplevd Guds Ord og felleskap med andre kristne. Entre er selvsagt gratis.

Fotogalleri sarong dal 2009 og 2017

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.