Sommerstevne Sarons Dal 2019

Tormod

Oppdatert:

Sommerstevne i Sarons Dal 2019 arrangeres fra lørdag 6. juli til søndag 14. juli. Vi besøkte stevne første helgen og det ble en flott opplevelse. Til årets stevne kommer flere kjente predikanter som blant annet Carl Gustav Severin og Sebastian Stakset fra Livets Ord i Uppsala i Sverige.

Sommerstevne i Sarons Dal 2019, første helg. Bilde lørdag 6. juli 2019.

Sommeren kom til Sarons Dal

Årets sommerstevne 2019 er virkelig en spesiell begivenhet, spekket med mye spennende forkynnere, og tusenvis av kristenfolk på ferie, som besøker stevne. Første helgen startet med en inspirerende tale av Rune Edvardsen. Været var også ikke så værst, selv om sommervarmen ikke helt har kommet til dalen enda.

Å reise til Sarons Dal bringer alltid frem smilet, og årets stevne var ingen unntak. Bilde lørdag 6. juli 2019.

Stor stevnebutikk med Hermon Forlag

Hermon Forlag er ansvarlig for stevnebutikk under Sommerstevne, hvor de selger bøker, cd, bibler, t-skjorter og alt du kan tenke deg innen kristne effekter. I år kjøpe jeg boken av Jonathan Kahn «Biblens Mysterier» og boken » bibelen av Sten Sørensen. Det er flott at Hermon også kan lokke med gode tilbud. I år fikk man faktisk 3 bibler for prisen av to.

En rekke kristne videofilmer selges også i stevnebutikken. Bilde lørdag 6. juli 2019.

Salt Bergen stod for lovsang første del av sommerstevnet 

Lovsang første del av sommerstevne var av Salt Bergenkirken. De hadde også en lovsangskonsert første lørdagen 6. juli. De er virkelig flinke, og har et stort repetoar, av både nye og eldre sanger. Her fikk vi lovsang på både norsk og engelsk. Herlig, og tusen takk til «lovsangsgjengen». De var virkelig flinke!

Salt Bergen stod for lovsangen den første del av Sommerstevne 2019. Bilde lørdag 6. juli 2019.

Gode priser på mat

Man blir jo også sulten på mat i dalen. Og der kan Sarons Dal tilby en rekke enkle matretter til overkommenlige priser. Her kan du spise komle, pølser, lapskaus, grøt, og kinamat for å nevne noen muligheter.

Ikke noe å si på prisene for både snack og enkel mat under sommerstevne. Bilde 6. juli 2019.

Michael W. Smith synger lørdag 13. juli 2019.

Årets stevne får besøk av selveste Michael W. Smith. Kanskje en av de mest kjente lovsangere i verden i dag.  Du kan lese mer om konserten hans på min blogg her.


Tips! Du kan se opptak av alle formiddags seminarer og kveldsmøtene på Troens Bevis Web- TV.

Tips! Les også om da jeg var i Sarons Dal sommeren 2017 her.

Sist oppdatert 10. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.