Michael W. Smith til Norge

Michael W. Smith kommer endelig til Norge 12-13. juli 2019. Han skal holde to konserter; først på Oase stevne i Fredrikstad, deretter i Sarons dal på sommerstevne.

Michael W. Smith

Michael W. Smith er en av verdens mest populære lovsangere og kommer til Norge 12-13 juli 2019. Bilde fra michaelwsmith.com.

Michael Whitaker Smith er født 7. oktober 1957 i Kenova i Vest-Virginia og er en amerikansk kristen låtskriver, sanger, musiker, forfatter og skuespiller. Han har vunnet tre Grammy-priser, én American Music Award og solgt mer enn 13 millioner album. Han er blitt kåret til en av rockemusikkens fremste keyboardister av Keyboard Magazine.[2]Smith er gift og har fem barn.

Hans sanger har vært til stor velsignelse for kristne over hele verden. Du kan lese mer om hans album og sanger som jeg har skrevet om på min blogg her.

For en konsert i Sarons Dal – Terningkast seks!

13. juli 2019 var det godt over tusen forventningsfulle kristne som gledet seg til konserten med Michael W. Smith. De sviktet ikke! Det ble en fantastisk konsert! Lydnivå og kvaliteten var enestående. Jeg synes at Michael W. Smith sang like bra «live» som på CD`ene. Han gav av seg selv, og fortale kort historiene bak sangene, og fikk publikum med seg på flere sanger. Sceneshowet var også krydet med flotte bevegelige bilder og farger/motiver. Alt i alt en opplevelse jeg ikke vil glemme.

Fullsatt Sarons Dal hall under konserten med Michael W. Smith. Bilde 12. juli 2019.

Stort engasjement og innlevelse, sterke historier, og et forrykende show! Den sang og musikalske kvaliteten var helt topp!


Tips! Du kan lese mer om Michael W. Smith på hans hjemmeside http://michaelwsmith.com.

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress