Kullsyremaskin – AGA AQVIA Exclusive

Tormod

Oppdatert:

Kullsyremaskin

Foto av Jez TimmsUnsplash

Kullsyremaskin virker kanskje litt «fancy.» Hva er problemet med å kjøpe fire 1.5 litere til 25 kr? Det spørsmålet har jeg også tenkt over en stund. Hvorfor investere i en kullsyremaskin? Svaret får du ikke før du faktisk har kjøpt en kullsyremaskin, og opplever gleden av å ha kullsyrevann tilgjengelig hele tiden! La oss se på noen av fordelene med en kullsyremaskin.

Fakta

  • Lager kullsyrevann på 4 sekunder.
  • Slipper å drasse rundt på tunge vannflasker fra butikken.
  • Slipper å stadige pante tomme flasker.
  • Kan tilsette dine egne naturlige smaker.
  • Høy kvalitet på kullsyrevannet.
  • Alltid tillgang på kullsyrevann ( gitt at du har C02 patron)
  • Blir faktisk billigere å lage selv, i lengden.

Fordeler med kullsyremaskin

Å lage kullsyrevann tar faktisk bare noen få sekunder. Du trykker på knappen og i løpet av 3-4 sekunder er vannet ferdig. Deretter kan du nyte ditt eget kullsyrevann.

Er du også lei av å drasse rundt på fire store 1 1/2 litere med kullsyrevann, så anbefaler jeg å investere i en kullsyremaskin. Da slipper man altså alle de ulemper det medfører å kjøpe vannet.

Tilsett dine egne smaker i kullsyrevannet etter at du har laget det. F.eks. appelsin juice, epplejuice, sitron, eller hva du selv liker.

Kullsyremaskin

Lag ditt eget kullsyrevann. Bilde av kullsyrevann av Nicole WilcoxUnsplash.

Innbytte kullsyrepatron, deretter 100 kr pr flaske.

En C02 patronflaske vil gi ca 60 liter kullsyrevann. Derfor er det greit å ha to C02 patronflasker, slik at du alltid har en i reserve. Første gang du kjøper en patron koster den ca 200kr, deretter koster den 100 kr når du bytter du den inn hos for eksempel Jernia, Clas Ohlson, Kitchen eller alle butikker som selger kjøkkenredskaper.

Godt for helsen og ikke skadelig for tennene

NB! Husk at plastflaskene som følger med til kullsyremaskinen har en advarsel » Ikke bruk flasken etter» og så en gitt dato. Forklaringen er at plasten blir stivere med tiden, og at den etter en stund ikke lenger vil kunne ekspandere tilfredsstillende under kullsyreprosessen, og dermed ikke virke optimalt.

I denne artikkelen på purrezza.no kan du lese mer om kullsyrevann. Kort oppsummert er kullsyrevann ikke helseskadelig hverken for kropp eller tenner. Tvert imot viser forskning at kullsyrevann hjelper å tømme galleblæren, og dermed redusere sannsynlighet for å utvikle gallestein. Studien sammenligner kullsyrevann med springvann, og fant at springvann ikke hadde disse gunstige helsefordelene som kullsyrevann.

Kullsyren skader heller ikke skader tennene eller tannkjøttet. Tilsetter du derimot smak, som normalt inneholder søtningsstoff og andre fruktsyrer eller sitronsyre, så kan disse påvirke tennene.

Kullsyrevann er forfriskende, det bobler og det smaker godt, og du kan drikke og nyte den med god samvittighet!

Kullsyremaskin – AGA AQVIA Exclusive

Vakkert ståldesign, robust og enkel å bruke. Lager nydelig kullsurevann. Utløser knapp feilet etter 1 1/2 mnd bruk, og får derfor bare en fireer. Bakeren & Kokken selger AGA AQVIA Exclusive til 1699kr (pris per 2024).


Info: Bilde i kullsyrevann toppen av blogginnlegget er av Nicole Wilcox on Unsplash.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.