Isbitmaskin er kanskje noe vi forbinder med barer og hoteller, og er spesielt kjekt når man er på ferie i varmere strøk. Da er isbitter et must, og du finner maskinene ofte i gangen eller i nærheten. I norge er har vi kjøligere somrer, og vi er kanskje ikke så vant med isbiter. Jeg skal se litt på isbitemaskin fra Andersson IEM 2.0 som jeg kjøpte på NetOnNet.com for en tid tilbake.

Isbitmaskin Andersson IEM 2.0 sparer deg for mye stress og lager mye isbiter.

Bytt ut isbiteposene med en skikkelig isbitmaskin

Du kjenner sikkert til isbitposene man må fylle med vann. Du står under springen og vannet spruter her og der, helt til teknikken sitter. Du har sikkert også prøvd plastikk brett med isbiter som må balanseres inn i frysen. Eller du kjøper isbiter på butikken. Så trenger du egentlig en maskin som lager isbiter?

Isbitemaskin Andersson IEM 2.0 viser oppsamlingsplass for isbitene.

Spesifikasjon: Isbitmaskin fra Andersson

  • Isbiter klar på 6 minutter.
  • Touchknapper.
  • Lett å rengjøre.
  • 12kg is på 24 timer.
  • Effekt: ca 100W.

Andersson IEM 2.0 lager is på 6 minutter. Isbit-maskinen har kapasitet til å lage opptil 12 kg isbiter på 24 timer. Skjeen som følger med lar deg enkelt plukke opp de ferdige isbitene. En slik maskin er dessuten fantastisk å ha i campingvogna eller husbilen på sommeren.

Negativt:

Den støyer litt, men ikke slik at det er ubehagelig. Skulle ønske at den laget isbiter raskere, og at isbitene var større. Etter flere års bruk er dette en helt "grei" maskin, men kjøp heller en integrert isbitmaskin i ditt neste kjøleskap. Som både kan gi isbiter og "knuse is" i glasset. Alternativt så tror jeg at jeg ville brukt litt mer penger på en bedre maskin.

Isbiter kan brukes hele året, men er perfekt om sommeren når temperaturen kryper over 20 °CJeg vil absolutt anbefale en denne maskinen for å lage isbiter, dersom du ikke planlegger å kjøpe et nytt kjøleskap i nær fremtid.

IEM 2.0 har gått ut: Ny maskin IEM 2.1

Priser (Des. 2020):

Videoklipp av isbitmaskin Andersson IEM 2.0.

Tips! Lag is for flere dager og frys ned!

Les også om ostehøvelen, et uunnværlig redskap på kjøkkenet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen