Ubåt kaptein for en dag – på museum

Da jeg var i min ungdom drømte jeg om å bli ubåtkaptein. Det gikk ikke slik, og jeg er godt fornøyd med jobben jeg har. Ubåter ble imidlertid glemt i en hektisk hverdag, selv om drømmen aldri har sluppet taket i meg. Så én dag seilte den inn Byfjorden, og du kan tro jeg ble begeistret. Se bilde og video under... 

Ubåt Stavanger-2Ubåt på vei inn mot stavanger i Byfjorden. Bilde tatt fra Tasta.

40 års dag min ble feiret i Aalborg og da vi slo opp i brosjyren som lå på hotell rommet, så vi at det lå ett Marine museum like ved som heter Springeren. Vi besøkte museet og der lå ubåten og ventet på meg! Jeg fikk lov å til å leke ubåtkaptein i flere timer og jeg kunne ikke fått en bedre 40-års dag!

Herlig å være ubåtkaptein for en dag - på museum vel og merke!

Videoklipp - ubåt på vei inn til Stavanger.

Galleri - Ubåt museum Springeren.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.