Elvis sin favoritt parfyme?

Har du lurt på hva som var Elvis sin favoritt parfyme? Vel du er ikke alene. På nettet pågår diskusjonene den dag i dag, men her skal du få svaret. Det var faktisk hans kone Pricilla Presley som avslørte parfymen da hun deltok på TV- showet til Max Weinberg i 2017. Hun fikk spørsmål fra publikum om hvilken parfyme som var Elvis Presley sin favoritt.

Elvis likte best Old Spice

Old Spice

Old Spice er en klassisk herreparfyme som kom ut i 1938.

Før hun gav svaret sa Pricilla at det ikke var så stort utvalg av parfymer på den tiden, som det er i dag. Så kom hun med svaret:

  • Elvis likte best Old Spice.

Jeg har skrevet om parfymen Old Spice her på bloggen, og du kan lese om denne herlige og klassiske parfymen. Old Spice fås kun i splash flaske.

Brut Cologne – en god nummer 2

Dersom du søker rundt på nettet finner du flere artikler og meninger rundt Elvis sin favoritt parfyme. I henhold til The Celebrity Fragrance Guide, benyttet Elvis også den kjente parfymen Brut Cologne.

Jeg skal ikke gå inn i debatten rundt disse to parfymene, men i henhold til hans kone, var det altså Old Spice som angivelig var den Elvis likte best. Så får vi ta Priscilla på ordet. Hun var helt sikkert opptatt av hva han hadde på seg, og hva han foretrakk. Er du Elvis fan og ønsker vite hvordan Elvis luktet, så kan du jo kjøpe begge? Både Old Spice og Brut er rimelige parfymer og lukter veldig godt.

Eter å ha sjekket flere YouTube videoer så er det Brut Eau de Toilette (edt) som er mest lik den originale Brut Cologne fra 1964. Flasken er imidlertid litt annerledes enn orginalen.

YouTube video hvor Pricilla Presley avslører Elvis sin favoritt parfyme.


Tips! Les også Bal a Versailles – Michael Jacksons favorittparfyme.

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress