Bal a Versailles – Michael Jacksons favorittparfyme

Home » Bal a Versailles – Michael Jacksons favorittparfyme

Bal a Versailles var angivelig en av Michael Jacksons sine favoritt parfymer. Michael Jackson var min store musikk helt da jeg vokste opp. Da jeg var 9 år kom albumet Thriller ut, altså i 1982. Som parfyme-entusiast har jeg selvsagt undret på hvilke parfymer Michael Jackson likte. Etter mye leting på nettet har jeg nå funnet ut hvilke parfyme Michael Jacksons brukte og likte godt.

Bal a Versailles.
Bal a Versailles. Bilde hentet fra Fragrentica.com.

Bal a Versailles er laget av Jean Desprez og ble lansert i 1962. På Jean Desprez nettside kan vi lese mer om denne parfyme som var en klar favoritt hos Michael Jackson.

Parfymen er en blomsteraktig og orientalsk duft for kvinner! Det brydde ikke Michael seg om, for han likte duften og brukte den regelmessig.

Det sies at duften inneholder 330 ingredienser, deriblant flere ulike typer roser som er blandet med appelsin blomst, sitron, og mandarin, sammen med Jasmin. Parfymen utvikler seg til en herlig miks med tre-og muskaktig undertone.

Duften av et ball! Parfymen skal gi et duftinntrykk fra et ball på et slott i Versailles. Det sies at Bal a Versailles har blitt brukt av dronningen av England, Jacqueline Kennedy og en rekke andre kjente personligheter. Ønsker du å dufte som Michael Jackson, så er det bare å få tak i den. Det sies at Michael foretrakk parfum fremfor eau de Toilette versjonen.

Black Orchid (Tom Ford) er også en annen favoritt parfyme som Michael Jackson også gikk med fordi den minnet om den førstnevnte. Jeg har skrevet om Black Orchid på min blogg her.

Linker til ulike kilder:
Jeandesprez.comBasenotes.comFanpop.comYoutube.com.

Video vurdering av meneaitomania

Tips! Elvis Presleys favoritt parfyme, les her.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hosted by Siteground | Powered by WordPress | Theme Astra Pro | Page Builder BeaverBuilder.

Secured by Sucuri

Kopirett © 2019 Tormod og Belkis Gundersen

Rull til toppen