Cartier er mest kjent for sine klokker, men er i dag et anerkjent parfymehuset. I 1981 lanserte de sin første parfyme Must de Cartier for kvinner og Santos de Cartier for menn. parfymehuset har lansert en rekke vellykkede dufter gjennom årene, og mange bærer samme navn som selskapets smykke samlinger og klokker. Declaration kom på marked i 1989 og er laget av mester parfymør Jean-Claude Ellena.

Declaration (Edt 100ml) er fremdeles en populær parfyme for menn.

Hvordan dufter denne parfymen, jo den dufter veldig likt Terre d'Hermes(TDH). Den største forskjellen er kardemommen, noe som gjør blandingen mer komplisert. Den er medium søt og nesten "voksaktig" eller bitter appelsin blandet med litt krydder for å gi den bredde og sedertre for å gi den dybde. TDH blir litt mye appelsin etter min smak, mens Declaration klarer å balansere den bittre appelsinen på en mesterlig måte. Man får også nyanser av en røykaktig undertone som jeg liker i Declaration. Declaration eller TDH? Jeg liker Declaration best! Så hvis du ennå ikke eier noen av dem, ville jeg prøvd dem begge og vurdert hvilke jeg likte best. Er dette duften nært ditt hjerte, ja da ville jeg kanskje hatt begge. 

Jean-Claude Ellena sin nydelige forløper til TDH, men likheten er stor og en ac dem er trolig nok. 

Duften er middels sterk og jeg vil anbefale 3-4 sprayer, som da vil vare i 6-8 timer. Parfymen kommer i konsentrasjoner Eau de toilette (Edt) og kan kjøpes i 50 ml og 100ml.

Priser uten frakt, noen har gratis frakt).
Priser: Nordicfeel.no (Des. 2016): 50ml spray: 405kr (Gratis frakt)
Priser: Douglas.no (Des.2016): 50ml spray: 599 kr. 100ml 868kr.

Video vurdering av Robes08

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen