Koch parfymeri og hudpleieklinikk på Madla Amfi har nå begynt å selge Creed parfymer. Disse parfymene er vanskelig å få kjøpt på vanlige parfymerier i Norge. Det er derfor gledelige  nyheter at Koch nå selger de mest mest populære parfymer fra Creed. Her kan du blant annet  få kjøpt den mest kjente Creed parfymen Aventus, som jeg har skrevet om tidligere på bloggen, her.

Koch parfymeri på Madla Amfi i Stavanger selger nå de mest kjente parfymer fra Creed.

Creed parfymer for kvinner står på de øverste hyllene på Koch, og betjeningen er behjelpelig slik at du finner din favoritt parfyme.

De mest kjente Creed parfymer fås kjøpt for både herrer og kvinner.

Her kan du kan få kjøpt den mest kjente Creed parfymen Aventus, som jeg har skrevet om på bloggen, her. De selger også Green Irish Tweed, Royal Santal, Royal Oud og Millesime Imperial med flere. Så hvis du er på Madla Amfi, ta turen innom Koch og test ut noen av Creeds sine klassiske og populære parfymer. De koster en del mer en vanlige parfymer! Derfor er viktig at du tester disse parfymene godt før du velger å åpne lommeboken og spandere en Creed på deg seg selv.

De mest populære Creed parfymer for herrer selges nå på Koch på Madla Amfi i Stavanger.

I 1760 grunnla James Henri Creed sitt House of Creed i London, som kort etter ble oppnevnt som hoffleverandør av dronning Victoria. Siden 1854 har Creed hatt sin base i Paris og er fortsatt hoffleverandør - for verdens motestjerner, filmstjerner og internasjonale jetsettere som har gjort Creed til det navnet tilsier: en trosbekjennelse!

Koch Madla Amfi Stavanger- Creed parfymer-4

Original Vetiver

Original Santal

Aventus

Green Irish Tweed

Millisime Imperial

Royal Oud

Himalaya

Virgin Island Water

Creed parfyme, klikk på + for å se navn på de ulike parfymene. 

Min favoritt Creed og andre selebre personer som bruker Creed

På Koch kan du få kjøpt flere av bestselgere til Creed som blant annet min klare favoritt  Aventus.

Det påstås på en rekke nettsteder at Green Irish Tweed (GIT) brukes av George Clooney, Pierce Brosnan, Clint Eastwood og Richard Gere. Det sies også at GIT er populær blant kvinner som Naomi Campbell, Sophie Onkonedo og Ricki Lake.

Ifølge flere nettstedet ble Royal-Oud brukt av seks amerikanske presidentfamilier. Hertugen og hertuginnen av Cambridge, prins William og prinsesse Catherine bruker Royal-Oud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen