Creed parfymer selges nå på Madla Amfi i Stavanger

Koch parfymeri og hudpleieklinikk på Madla Amfi har nå begynt å selge parfymer fra det eksklusive parfymehuset Creed. Disse parfymene er vanskelig å få kjøpt på vanlige parfymerier i Norge. Det er derfor gledelige  nyheter at de nå selger de mest mest populære parfymene fra Creed, både for herrer og kvinner. Her kan du blant annet  få kjøpt den mest kjente Creed parfymen Aventus, som jeg har skrevet om tidligere på bloggen, her.

Koch parfymeri på Madla Amfi i Stavanger selger nå de mest kjente parfymer fra Creed.

Creed parfymer for kvinner står på de øverste hyllene på Koch, og betjeningen er behjelpelig slik at du finner din favoritt parfyme.

Her kan du kan få kjøpt den mest kjente Creed parfymen Aventus, som jeg har skrevet om tidligere på bloggen, her. De selger også Green Irish Tweed, Royal Santal, Royal Oud og Millisime Imperial med flere. Så hvis du er på Madla Amfi, ta turen innom Koch og test ut noen av Creeds sine klassiske og populære parfymer. De koster en del mer en vanlige parfymer, så det er viktig at du tester disse unike parfymene godt før man velger å åpne lommeboken og spandere en Creed på seg selv, eller til noen man liker.

De mest populære Creed parfymer for herrer selges nå på Koch på Madla Amfi i Stavanger.

I 1760 grunnla James Henri Creed sitt House of Creed i London, som kort etter ble oppnevnt som hoffleverandør av dronning Victoria. Siden 1854 har Creed hatt sin base i Paris og er fortsatt hoffleverandør - for verdens motestjerner, filmstjerner og internasjonale jetsettere som har gjort Creed til det navnet tilsier: en trosbekjennelse!

null

Original Vetiver

Original Santal

Aventus

Green Irish Tweed

Millisime Imperial

Royal Oud

Himalaya

Virgin Island Water

Creed parfyme, klikk på + for å se navn på de ulike parfymene. 

Her kan du få kjøpt flere av bestselgere til Creed som blant den fantastiske Aventus, som er min klare favoritt etter GIT.

Det påstås på en rekke nettsteder at Green Irish Tweed (GIT) brukes hyppig av kjendiser som: George Clooney, Pierce Brosnan, Clint Eastwood og Richard Gere. Det sies også at denne parfymen er populær blant kvinner som:  Naomi Campbell, Sophie Onkonedo og Ricki Lake.

Ifølge flere nettstedet ble Royal-Oud brukt av seks amerikanske presidentfamilier sammen med hertugen og hertuginnen av Cambridge, prins William og prinsesse Catherine.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.