Jeg har endelig fått min flaske Aventus fra Creed. Jeg kjøpte den på Douglas.no 75ml, og både meg og min kone elsket den. Det er en kostbar parfyme, men når du elsker parfyme, så er slike fristelser vanskelig å unngå. Du skal få høre når jeg testet denne parfymen ut på byen, samt hvordan den dufter og hvor du kan kjøpe den.

Aventus fra Creed er en maskuline og dufter frisk av røkt ananas.

Da jeg gikk berserk med Aventus på byen.

Jeg brukte Aventus på kontoret, men ønsket en mulighet til å teste parfymen fullt ut. Så en fredag kom det en anledning da jobben skulle ha fredagspils og samles på den lokale puben. Jeg tenkte dette var en muligheten til å sette Aventus på en skikkelig prøve. Vil denne elskede parfyme trekke noen oppmerksomhet? Ville jeg få mange positive tilbakemelding?

Vel, jeg hadde forsikret meg, og kjøpt noen flasker Travalo (5ml) så dermed kunne jeg påføre Aventus utover kvelden og natten om nødvendig.

Creed Aventus har flott flaske og enormt bra sprayer. 

Resprayet til jeg fikk kompliment 

Jeg bestilte en drosje og luktet fantastisk da jeg satte meg inn. Drosje-sjåføren var i godt humør, men nevnte ikke noe om min parfyme, men ønsket meg en god kveld. Jeg kom inn i puben og vakten smilte og åpnet døren, ingen kommentarer. Jeg minglet med mine kollega, og heller ikke da fikk jeg noen kommentarer. Dette overraske meg litt, men folk i Norge er ikke særlig flink til å gi kompliment.

Jeg tenkte kanskje at Aventus ikke avga nok duft, så jeg bestemte meg for å respraye helt til jeg fikk komplement. Etter 3 timer fikk jeg endelig en positiv tilbakemelding! Du vet når folk blir litt beruset så tør de lettere å gi kompliment.

Aventus ble virkelig satt på prøve da jeg skulle treffe noen venner på byen.

Etter 3 timer fikk jeg endelig et kompliment

Jeg gikk ut for å trekke litt frisk luft, og en mannlig person ved siden av meg sa: "Du lukter fantastisk, hva er det for noe?" Jeg fortalte ham at det var Aventus fra Creed, og tok opp min Travalo slik at han også kunne teste den. Han sprayet seg 2-3 ganger og gikk så inn igjen. Da jeg senere på kvelden kom hjem, sa min kone at hun kunne lukte Aventus i hele huset. Og hun sa: "Du lukter fantastisk", og jeg kunne legge meg med god visshet om at Aventus er godt likt, og verdt pengene. Du må bare sørge for å ha rikelig på og være litt tålmodig, så kommer komplimentene.

Hva kan du forvente av Aventus?

www.careofcarl.no beskriver de Aventus slik: "Aventus er en duft skapt for å feire styrken, visjonen om framgangene samt fange dramatikken rundt keiser Napoleons liv. En maskulin, fruktig og kompleks duft med innslag av mose som skaper tynge og kraft." 

Toppnoter: Bergamott, solbær, eple og annanas
Hjertenoter: Rosépepper, bjørk, patchouli og jasmin
Basnoter: Musk, ekmose, ambra og vanilje

Duften er medium sterk og jeg vil anbefale 2-3 sprayer og duften vil vare i 6- 8 timer. Parfymen er lansert i Eau de parfum (EdP) konsentrasjon, og kan kjøpes i 75ml og  120ml flaske.

Høyt prisnivå

Prisnivået er høyt så det vil lønne seg å kjøpe 120ml.  Da vil man ha denne parfymen i mange år. Husk å søke på prisjakt.no etter gode tilbud, eller brukt på Finn.no er som regel veldig fornuftig.

Careofcarl.no (Des. 2016):. 75ml: 2199 kr. Utsolgt.
Gents.no (Juni 2018):. 75ml: 2069 kr, 120ml: 2795kr.
Koch Stavanger: 100ml 2700 kr.

Man kan også kjøpe en 5ml tester til 99 kr på Careofcarl.no for å se om man liker duften. Det anbefaler jeg, da denne parfymen er veldig kostbar.

Les også mine vurderinger av Creed Millisime Imperial, GIT, Silver Mountain Water.

Video vurdering - max Forti

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen