Camp Kulinaris – Sesong 7

Tormod

Oppdatert:

Camp Kulinaris er tilbake denne våren med sesong 7 av det populære kokkeprogrammet som har premiere 8. april 2024 på TV3/Viaplay.

Bli med på en kulinarisk reise som vil ta deg med på noe av det beste innen gastronomi, lidenskap og konkurranse.

Ved roret står den karismatiske og dyktige mesterkokken Kjartan Skjelde. Kjartan vet hva han snakker om – han er tross alt hjernen bak den anerkjente Michelin-restauranten Tango, som ligger i hjertet av Stavanger. Med hans lidenskap for mat og ekspertise som programleder for syv sesonger, kan deltakerne forvente seg å bli presset til det ytterste for å oppdage og utvikle sitt fulle potensial for matlaging. Hver uke vil to deltagere gå i kokke-kamp hvor en ryker ut, helt til vi står igjen med årets vinner av Camp Kulinaris.

Camp Kulinaris sesong 7 har premiere 8. april 2024 | Foto: Viaplay.

Norges sommerrestaurant i vakre Portør er åpen igjen!

Norges sommerrestaurant i den vakre Portør er igjen klar til å bli drevet av 10 forventningsfulle kjendiser med varierende kokkekunnskaper.

Årets deltagere er: (F.v.) Johannes Magnusson, Lene Alexandra Øien, Kai Thomas «Skrellex» Larsen, AnneMa Yuvali, Selene Lie, Line Verndal, Yasmin Mehmood, Yousef Hadaoui, Gunilla Persson og Amir Horori. Foto: © Helene Kjaergaard Sviland / Viaplay.

Årets matutfordringer

I årets sesong av Camp Kulinaris vil deltakerne bli utfordret på en rekke gastronomiske oppgaver som vil teste deres ferdigheter, kreativitet og evne til å takle presset på kjøkkenet. Vil de klare å lage mesterlige retter som vil imponere dommerne, eller vil de falle kort i kampen om den ettertraktede tittelen som Camp Kulinaris-mester?

Bli med på reisen

Er du klar til å bli inspirert og underholdt? Jeg kommer i alle fall til å følge hver episode av dette utrolig kjekke kokkeprogrammet. Ønsker du å lese mer om hver enkelt deltager har TV2 skrevet en artikkel om de, se link her.


Strøm sesong 7 som går på TV3 Norway på Viaplay.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.