Verdinytt – Norges nyeste kristne nettavis

Tormod

Oppdatert:

Verdinytt - logo

Verdinytt.no er en ny kristen nettavis som ble lansert 15. november 2022. Grunnleggerne bak nettavisen er Svend Ole Kvilesjø (daglig leder) og Tor-Bjørn Nordgaard (ansvarlig redaktør). Nettsiden har et flott, moderne og oversiktlig design, og her vil du oppdage at mye av de kristne nyheter ligger gratis tilgjengelig for alle, og at du fritt kan dele artikler og videoer i sosiale media.

Verdinytt - endelig på lufta

Grunnleggerne bak nettavisen Verdinytt.no er Svend Ole Kvilesjø (t.v.) og Tor-Bjørn Nordgaard (t.h). Bilde skjermdump Verdinytt.no

Både Nordgaard og Kvilesjø har vært kolleger i kristenavisa Norge IDAG i nærmere halvannet år. Der oppdaget de at de hadde flere sammenfallende ideer og tanker om å bygge en ny, nettbasert og felleskristen avis, sier de til Journalisten.no [Ikke reklame]

Fult utbytte – bli abonnement

Skal du ha full utbytte av nettavisen og få med deg den  «full pakke», så lønner det seg å bli abonnent! Da vil du få en enda sterkere erfaring av at avisen ikke bare tilbyr deg noe å lese og noe å se på – de ønsker å bygger et fellesskap sammen! Det betyr at du blant annet vil få jevnlige invitasjoner til spennende digitale møteplasser.

Verdinytt

Bilde skjermdump Verdinytt.no 16. november 2022. 

Avisens verdimøter

På avisen verdimøter vil du kunne få være med på samling i et digitalt rom, der du får møte interessante gjester som holder foredrag og deler fra sitt hjerte. Du får også muligheten til å delta aktivt, med spørsmål og innspill.

Lesernes redaksjonsmøte

Avisen vil også jevnlig invitere deg til lesernes redaksjonsmøte. Der vil du få møte de som driver Verdinytt.no. Du vil få høre om hva de har på hjertet og du vil få anledning til å fortelle dem hva du mener de bør skrive om.

På Verdinytt.no kan du dessuten bruke deres egenutviklede kommentarfelt i bunnen av artiklene til å si din mening og delta i diskusjonene. Kommentarsystemet har de fått utviklet spesielt for Verdinytt.no, med en solid innsats fra utviklere i selskapet Thin AS. Slik ønsker avisen å legge til rette for mye, fri og respektfull meningsutveksling og samtale.

Første inntrykket av Verdinytt.no har vært svært positivt. Det blir spennende å følge utviklingen og engasjementet rundt avisen. 

Les Verdinytt.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.