Verdinytt.no er en ny kristen nettavis som ble lansert 15. november 2022. Grunnleggerne bak nettavisen er Svend Ole Kvilesjø (daglig leder) og Tor-Bjørn Nordgaard (ansvarlig redaktør). Nettsiden har et flott, moderne og oversiktlig design, og her vil du oppdage at mye av de kristne nyheter ligger gratis tilgjengelig for alle, og at du fritt kan dele artikler og videoer i sosiale media.

Avisen har som mål å opplyse, oppbygge og utfordre leserne med et bredt utvalg nyheter, aktualitetsstoff og ikke minst debatt.

Grunnleggerne bak nettavisen Verdinytt.no er Svend Ole Kvilesjø (t.v.) og Tor-Bjørn Nordgaard (t.h). Bilde skjermdump Verdinytt.no

Både Nordgaard og Kvilesjø har vært kolleger i kristenavisa Norge IDAG i nærmere halvannet år. Der oppdaget de at de hadde flere sammenfallende ideer og tanker om å bygge en ny, nettbasert og felleskristen avis, sier de til Journalisten.no [Ikke reklame]

Forside Verdinytt.no. Bilde skjermdump Verdinytt.no 16. november 2022. 

Fult utbytte - bli abonnement

Skal du ha full utbytte av nettavisen og få med deg den  «full pakke», så lønner det seg å bli abonnent! Da vil du få en enda sterkere erfaring av at avisen ikke bare tilbyr deg noe å lese og noe å se på - de ønsker å bygger et fellesskap sammen! Det betyr at du blant annet vil få jevnlige invitasjoner til spennende digitale møteplasser.

Bilde skjermdump Verdinytt.no 16. november 2022. 

Avisens verdimøter

På avisen verdimøter vil du kunne få være med på samling i et digitalt rom, der du får møte interessante gjester som holder foredrag og deler fra sitt hjerte. Du får også muligheten til å delta aktivt, med spørsmål og innspill.

Lesernes redaksjonsmøte

Avisen vil også jevnlig invitere deg til lesernes redaksjonsmøte. Der vil du få møte de som driver Verdinytt.no. Du vil få høre om hva de har på hjertet og du vil få anledning til å fortelle dem hva du mener de bør skrive om.

På Verdinytt.no kan du dessuten bruke deres egenutviklede kommentarfelt i bunnen av artiklene til å si din mening og delta i diskusjonene. Kommentarsystemet har de fått utviklet spesielt for Verdinytt.no, med en solid innsats fra utviklere i selskapet Thin AS. Slik ønsker avisen å legge til rette for mye, fri og respektfull meningsutveksling og samtale.

Første inntrykket av Verdinytt.no har vært svært positivt. Det blir spennende å følge utviklingen og engasjementet rundt avisen. 

Les Verdinytt.no 

Sist oppdatert 19. november 2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen