Vetiver fra Guerlain er en klassiker i parfyme-verden.  Vetiver er en maskulin og elegant woodsy duft som lukter fantastisk, grønn og jordaktig, men samtidig frisk. Gurlain Vetiver ble skapt av Mr. Jean-Paul Guerlain og kom ut første gang i 1961 og ble re-lansert i 2000.Flasken og fargen på parfymen ble forandret, men duften forblir nydelig, akkurat som før.

Guerlain Vetiver er en klassisk og god herreparfyme.

Toppnotene er bergamot, koriander, sitron, mandarin og neroli; Hjertet forener vetiver og cedertre. Basen består av tobakk, valnøtter, pepper og tonka bønner.

Flasken 50ml og litt typisk Guerlain stil, elegant og enkel.

Anbefaling:  Jeg er glad i vetiver og synes denne lukter godt. Finnes det bedre vetiver parfymer der ute? Helt sikkert, mange liker f.eks. Tom Ford Grey Vetiver, Encre Noir, Original Vetiver fra Creed. Parfymen kan virke litt voksen, men dette er frisk, grønn, og tyngre vetiver som jeg mener er verdt å prøve. Den er ganske rimelig, men er en jeg anbefale å prøve før man kjøper.  
 

Parfymen kommer i eau de toilette konsentrasjon, og i en Extreme versjon. Selges normalt i 50ml, 100ml og 200ml. Det vil helt klart lønne seg å kjøpe de største flaskene.  

Priser: Juni 2017 for 50 ml flaske. 

Youtube video av Rio Cappuccino

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.