Tom Ford Grey Vetiver – Utrolig god

Tormod

Oppdatert:

Grey Vetiver

Grey Vetiver er en herre parfyme fra Tom Ford som er utrolig god, spesielt nå på vår og sommer. Parfymen kom på markedet i september 2009. Parfymen består av frisk sitrus, krydder og vetiver (gress aktig) duft i en herlig kombinasjon som er frisk, oppmuntrende og gir en ren såpeaktig aroma rundt deg. Her skal vi se litt nærmere på eau de parfum versjonen. 

Grey Vetiver

Tom Ford Grey vetiver (edp) ble lansert i 2009, og oser klassisk gentleman. Bilde av 100 ml flaske.

Grey Vetiver er ren, såpeaktig og frisk

Hvis du liker å dufte frisk og såpeaktig ren så er Grey Vetiver absolutt en soleklar vinner. Den er maskulin, forfriskende og kontorvennlig. Jeg har fått mange gode komplimenter om at jeg lukter så godt når jeg har den på. Alle menn over 18 år kan bruke denne, selv om jeg tror at mannfolk over 30 år vil like den bedre enn den yngre generasjonen. Varigheten er også bra og 3-4 sprayer vil vare i 6-8 timer. 

Parfymen finnes også i en eau de toilette versjonen, men jeg anbefaler at du kjøper eau de parfum versjonen, fordi den den sitter lengre på huden. Duften er tilgjengelig i 50 og 100 ml størrelse og det blir selvsagt mye billigere å kjøpe 100 ml flasken.

Kostbar frisk parfyme, der finnes billigere alternativer

Tom Ford parfymene er kostbare, så hvis du har et litt trangt budsjett finnes det en rekke andre rene og friske alternativer der ute som koster 1/3 av prisen. Et eksempel er Mugler Cologne som jeg har skrevet om på bloggen her. Jeg vil anbefale at du tester denne først, og vurderer om den er verdt prisen, før du trykker på «kjøp» knappen eller slår pin koden på kortet.

Kicks.no skriver;

«Grey Vetiver fanger essensen av Debonair, karismatisk og provoserende maskulinitet.»

Priser EDP (juni. 2018).

Video review av Gray Vetiver – Imagine Scent.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.