Interlude Man er en parfyme fra Amouage som ble lansert i 2012. Parfyme skaperen er Pierre NegrinInterlude Man sies å fremkalle en duft av uorden mens du opprettholder en følelse av balanse og ro gjennom bruk av røkelse og myrra. Amouage lanserte også samtidig den kvinnelige motpart Interlude women. 

Interlude Man fra Amouage kom i 2012 hvor brent aske lukter godt.

Interlude Man er en krydret, treaktig duft som åpner med zesty bergamot, oregano og pimento bærolje, vedvarende intervaller av konflikt som motvirkes av aromatiske notater av rav, røkelse, opoponax, cistus og myrra. Evige notater av lær, agarwood røyk, patchouli og sandeltre i basen legger til vedvarende lag med dybde og tekstur.

100ml Interlude Man vil trolig vare livet ut. 2 spray er mer enn nok.

Den kan brukes høst, vinter og tidlig vår. Det anbefales ikke å bruke denne i varmen eller om sommeren. Personer rundt deg kan bli kvalm, og føle seg uvel. Denne må brukes med omhug og passer best ute i kulden.

Flasken er helt nydelig mørk blå krystall og gull belagt logo og capp.

Christopher Chong forklarte også bruken av ingredienser: "Amouage har etablert et misunnelsesverdig rykte for å gjenoppfinne vante dufter. Frankincense og Myrra lukter tradisjonelt åndelig og religiøs, men i Interlude har de blitt rekonstruert for å føle seg moderne, men likevel sofistikert."

Anbefaling av Interlude Man

Test før du kjøper! Ikke alle vil like denne. Dette dreier seg om røyk og mer røyk, og minner litt om lukten du får når du kaster vann på bålet og kjenner lukten av de våte forkullede trerestene, på en sofistikert måte.

Parfymen er tilgjengelig i høy konsentrasjon av parfyme og fås i 50 og 100 ml. Priser (Aug. 2017).

  • Douglas.no:  2355 kr 50 ml. (Douglas.no er lagt ned.)

Youtube video av Paris Gallery

Youtube video av STREET SCENTS

Tips! Finn ut forskjellen på de ulike parfymekonsentrasjoner?

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.