Son Venin – Nytt norsk parfymehus

Tormod

Oppdatert:

Son venin

Son Venin er et nyetablert norsk parfymehus som ble startet av Dag Solhaug Laska (44), Svein Haakon Lia (44) og Kjell Reenskaug (45). I 2016 lanserte de sine første parfymer på det norske markedet. Historien om hvordan disse tre gutta startet det hele kan du lese på DN.no. Son Venin har lansert fem parfymer som kan brukes av både menn og kvinner.

Son venin

Son Venin er et nyetablert norsk parfymehus som lanserte sine første parfymer i 2016. Foto skjermdump fra sonvenin.com.

Son Venïn  – Norsk parfymehus satser på særpreg  og kvalitet

Son Venin ønsker å skape eksperimentelle og intime parfymer som smelter en kontinental følelse med den skandinaviske bakgrunn. I søket etter de beste ingrediensene har gründerne jobbet med noen av verdens fineste og mest erfarne neser i Sør-Frankrike. Sammen har de produsert en rekke dufter, alt fra ren og enkel til mer komplekse komposisjoner. Det norske parfymehuset legger vekt på godt håndverk og et sterkt konsept hvor parfymene lages av de beste ingrediensene, og uten unødvendige kjemikalier.

Son Venin

Son Venïn produserer unisex parfymer, men 0905 er den som mest fremstår som «herreparfymen.» Foto kreditt: sonvenin.com.

Son Venin – Kolleksjon (juli 2018)

Parfymene leveres i Eau de parfum konsentrasjon og koster 1250kr for 50 ml. Beskrivelsen av parfymene er hentet fra sonvenin.com.

Pure 01: Minner deg om en varm solnedgang og de friske notatene av eukalyptus og glitrende krydder som passerer deg.

Pure 02:
Det fremkaller rene og friske vinterkvelder hvor stillhet og hvit snø omfavner skogen.

LE VOLEUREn elegant og forførende duft, som blander friskheten til en hvit blomsterbukett og moderne iris med sensuell røkelse og Gaïtreetre.

3007:  En sofistikert og feminin blanding som består av fersk oransje blomst blandet med noen pudderblader og en vanedannende hvit bukett med hvit jasmin, avslørt i noen myke berører av vanilje.

0905: En duft med sterk, karismatisk appell og mannlig karakter. De glitrende krydder er i motsetning til skinnende og amber notater på basen.

Mer informasjon om parfymene kan leses på sonvenin.com hvor man også kan bestille parfymene. Jeg vet også at son venin parfymer selges på en av parfymeriene på Kvadrat i Stavanger.

[Oppdatert april 2024 ]

Son Venin har siden oppstarten i 2016 videreutviklet firmaet og passjonen for parfymer. Ikke minst har de samarbeidet med en rekke kunstnere/fotografer i forbindelse med lansering av nyutviklede parfymer.

AMBR SUPER: ART BY DOOPIIDOO

Ambr Super er en ny duft som ble lansert i 2023. [Fragrantica.com]. Det er en Amber-treaktig duft for kvinner og menn. Nesen bak denne duften er Caroline Malléjac. Toppnote er Kardemomme; midtnoter er Ambrette (Musk Mallow), Tonkabønne og Plomme; basenoter er sedertre, sandeltre, musk, eik og ambroxan.

SUPER SANTAL: 

Santal Super ble lansert i 2020. [Fragrantica.com]. Det er en aromatisk krydret duft for kvinner og menn. Toppnoter er grønne noter, bergamott og pepper; midtnoter er Eucalyptus, Kardemomme, Jasmin og Olibanum; basenoter er sandeltre, hvit musk og sedertre.

POSTHUME: ART BY Pernille Sandberg/Malene Lilleheim

PostHume ble lansert i 2019. [Fragrantica.com] – Er en Amber og krydret duft for kvinner og menn. Nesen bak denne duften er Rosine Courage. Toppnote er kanel; midtnoter er tobakk og nellik; basenoter er vanilje, lær, røyk, tonkabønne og vetiver.

POSTHUME er duften av nordisk arv, tusenvis av år med kaldt klima og ekstrem natur. Tjære fra våre hellige bygninger, tekstur fra naturen som omgir oss. Vi skapte en sensorisk gjenskapning av arven vår.

POSTHUME er vinneren i den uavhengige kategorien til The Art and Olfaction Awards 2020.

  • Tips! Les om min favoritt parfyme Creed Aventus som ble satt på en skikkelig manndomsprøve ute på byen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.