Da Gud grep inn er en bok med 18 forskjellige personlige vitnesbyrd skrevet av Ove Eike, tidligere journalist i den kristne avisen Dagen. Boken ble nylig lansert og jeg var en av de hellige som fikk dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg kom til tro på Jesus Kristus. Dette er er en bok som kan gis til mennesker som ikke har så mye tro, men er også inspirerende historier for alle troende. En flott bok jeg absolutt vil anbefale.

Foto: EBMedia.no

Boken Da Gud grep inn ble utgitt i september 2020, og er laget av tidligere journalist Ove Eikje som arbeidet i den kristne avisen Dagen.

18 personlige vitnesbyrd om veien til tro på Jesus Kristus

Boken består av 18 personlige vitnesbyrd om veien til tro på Jesus Kristus. Hvert vitnesbyrd er svært personlig og vil berøre enhver som leser boken. Det er sterke historier, om hvordan troen forandret livene. Ove Eike har presentert og skrevet alle vitnesbyrdene på en lettlest og sterk måte. Han har også lagt ved bilder av hver enkelt.

Jeg traff Ove Eikje på evangelisering på Gjærdagene i 2010.

Da Open Air Campagners hadde evangeliseringskampanje sammen med Frelsesarmeen på Bryne under Gjærdagene, kom journalisten Ove Eikje og laget en reportasje og intervjuet både ledere og deltagere som evangeliserte under arrangementet. Jeg fortalte Ove at jeg var rimelig ny på veien med Jesus, og han spurte meg om jeg vile dele mitt vitnesbyrd i avisen. Jeg sa ja, og dermed ble det en flott artikkel i avisen.

Mange år senere, på sensommeren 2020, kontaktet Ove meg, og fortalte om bokprosjektet, og om han kunne bruke mitt vitnesbyrd. Noe jeg selvsagt sa var helt i orden. Så nå er boken utgitt, og du kan lese mitt vitnesbyrd og alle de andre i boken. Jeg er svært takknemlig for at jeg fikk den ære å bidra til boken.

Fra boken "Da Gud Grep inn" hvor jeg fikk dele mitt vitnesbyrd. Foto: Med tillatelse fra Ove Eikje.

Om boken

Anita Evjen fra Oslo hadde vært ateist hele livet. En dag satt hun på flyet hjem fra Thailand. Da fikk hun et møte med Gud som forandret henne totalt.
– Plutselig ble jeg oppmerksom på en bevegelse i sidesynet mitt. Jeg så opp, og der stod det en lysende skikkelse, forteller hun.

Geir Arne Eriksen fra Tysvær i Nord-Rogaland var den første som ble omvendt til Gud under en møtekampanje.
– Jeg kjente at en indre fred kom til meg. Jesus har gjort hele jobben, og jeg fikk ta imot noe som er ferdig, forteller han.

Dette er to av 18 personer som i denne boken forteller sine gripende vitnesbyrd om da Gud grep inn i deres liv.

Sitat hentet fra EBMedia.no.

Bokfakta

Da Gud grep inn
Ove Eikje
Kristen litteratur
EB Media AS
September 2020
Pocket
113

Sterke vitnesbyrd som er personlige og ærlige. Skrevet på en lettfattet og sterk måte. Tormod Gundersen.

Om forfatteren

Ove Eikje kommer fra Tysvær og bor i Sandnes. Han har jobbet blant annet som journalist i Utsyn, Kristelig Pressekontor (KPK) og Dagen. Eikje har tidligere utgitt bøkene “Mer enn gull,” “Mer enn mål” og “Norsk i Israel”.

Foto: EBMedia.no

Hvor kjøpe boken?

Boken kan bestilles på: (Pris oktober 2020).

Les også om hvilke nettbokhandlere som er mest populære.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen