Truls á la Hellstrøm – sesong 2

Tormod

Oppdatert:

Truls á la Hellstrøm

Truls á la Hellstrøm er endelig tilbake og det er klart for sesong 2 som har premiere onsdag 10. oktober på TV2 klokken 20.00. Vi skal få gleden av 9 nye episoder utover høsten 2018.

Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (69) tar nok en gang med seg Truls Svendsen (45) på nye mateventyr rundt om i verden. Her skal Hellstrøm prøve å få Truls til å bli inspirert og ikke minst prøve å løfte hans kokkeferdigheter.

Truls á la Hellstrøm

TV programmet Truls á la Hellstrøm er tilbake med sesong 2. Bilde lagt ut på Facebook siden deres.

Truls tar ikke alt like raskt, og selv om han er lærevillig skorter det av og til på ferdighetene. Det som Hellstrøm håper vil inspirere Truls er de fantastiske råvarene, som enten plukkes rett fra treet eller kommer ferskt rett fra bonden.

Når Truls skal lage mat til mennesker som driver restaurant i ypperste klasse, ja da må kokkelærlingen virkelig ta seg sammen og hente frem det beste han kan og har lært.

Til gjengjeld må Hellstrøm også bli med på en rekke aktiviteter som han ikke kan. Her må det synges, danses, og gjøres ting som er langt utenfor komfort-sonen til dem begge.

Truls á la Hellstrøm

Truls á la Hellstrøm besøker nydelige Lofoten på jakt etter havets delikatesser. Bilde fra sesong 1 på Facebook siden deres.

Tv2 har truffet blink med programmet Truls á la Hellstrøm

På jakt etter nye matopplevelser, ferske råvarer og god drikke får vi et herlig krydret TV-program. Jeg synes TV2 har truffet blink med dette programmet, og gleder meg veldig til sesong 2. Programmet kombinerer reise, opplevelser og ikke minst kjærlighet for matlaging.

Truls bidrar med sin humor, og det skal det være gøy og inspirerende å lage mat! Vi kommer ikke unna at maten ikke lager seg selv. Det må jobbes for å skape de herligste retter for menneskene som skal serveres. Vi ler, lærer og lar oss begeistre, det føles som man blir med på reisen.

Truls á la Hellstrøm

Jeg synes TV2 har truffet blink med TV-programmet Truls á la Hellstrøm. Bilde hentet fra Facebook siden deres.

Har du TV2 Sumo kan du også se hele sesong 1 i reprise. Alle bildene på denne siden er hentet fra TV2 sin facebook side av Truls á la Hellstrøm.


Tips! Liker du reiseprogrammer må absolutt få med deg Samuel og Bestefar, som også ble sendt på TV2.

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.