Bare lyset kan beseire mørket er fortellingen til Sebastian Stakset, om hvordan han som hardbarket kriminell fant veien til Gud. Boken ble utgitt i 2018, og Sebastian har blitt kjent gjennom media etter sin store forandring i sitt liv. Nå kan du lese hele historien og hans vitnesbyrd i sin første bok.

Gangsteren som ble frelst og forvandlet av Jesus Kristus; historien kan du lese i boken "Bare lyset kan beseire mørket." Foto: Sebastian Stakset Facebook side.

Fra voldsmann til kjærlighet og tilgivelse

Stakset skildrer sitt liv – fra barndommen til i dag – med vidåpne øyne og en naken ærlighet. Han som tidligere var en voldsmann fylt av hat, taler i dag om tilgivelse og ser skarer av mennesker bli forvandlet av Guds kjærlighet og lys. Flere av dem, blant andre narkoselgere og stoffmisbrukere, tenåringer som er under tvangsbehandling på institusjoner, og internerte fengselsfugler, forteller sine dramatiske vitnesbyrd i denne boken. Bare lyset kan beseire mørket – det er Sebastian Staksets reise til omvendelse et ufravikelig bevis på!

Herom Forlag

I Karismakirken og Sommerstevne i Sarons Dal

Sebastian Stakset talte i Karismakirken 06.01.2019 og jeg var selv til stede og både hørte og så Sebastian. En vanlig gutt, med hette-genser og vanlige sko. Tatoveringene pryder underarmene, og er kanskje det eneste tegn på at denne mannen var fryket av både politi og andre kriminelle grupper i Sverige. Sebastian taler om blant annet tilgivelse og forteller deler av sin historie, som er såpass brutal at jeg kan forstå at det ikke er så hyggelig å "rippe opp i." Vitnesbyrdet har Sebastian fått delt til tusenvis av ungdommer, og mange har gitt sitt liv til Jesus. I Sarons dal på sommerstevne tale også Sebastian til fullsatt sal. Boken er et sterkt vitnesbyrd og bør være interessant lesning for de fleste kristne, men også for de som ikke tror.

Boken ble utgitt på Hermon Forlag i 2018, og er oversatt av Svein E. Andersen. Foto: akademika.no.

«Et hardt liv og stoffmisbruk førte ham til selvmordets fortvilte rand. Da grep Gud selv inn! Heldigvis ble forbryteren overmannet av EN som var sterkere enn ham. Det er trosstyrkende og rørende å lese biografien om Sebastian. Boken formidler håp! Den vil være ypperlig som evangeliseringsbok til familie og venner.»

– Rune Edvardsen, daglig leder i Troens Bevis.

Bokfakta

Bare lyset kan beseire mørket
Sebastian Stakset
Kristendom
Hermon Forlag
2018
Pocket

Enestående og unike historie om hvordan livet kan forvandles fra mørke til lyset. Ærlig, åpent og sannferdig forteller Sebastian om et destruktiv og kriminelt liv og hvordan Jesus ble redningen.

Hvor kjøpe boken: Bare lyset kan beseire mørket

Boken kan bestilles på: (Priser mai 2021).

Tips! Hør Sebastian Stakset sitt vitnesbyrd i Karismakirken 06.01.2019.
Link: [MP3 - lyd fil]

Tips! Hør sebastian sitt siste kristne rappe-album her.[Google Music]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen