Notion – Organiser hele livet

Tormod

Oppdatert:

Notion

Foto av Mariia ShalabaievaUnsplash

Notion er et «alt-i-ett-arbeidsområdet» som kombinerer notater, dokumenter, prosjektledelse og wikier – og gjør dem alle tilpassbare. Titusenvis av team og selskaper over hele verden bruker det til å samarbeide, holde seg informert og få mer gjort sammen.

Skriv, planlegg og organiser alt på ett sted ved bruk av Notion. Foto Notion.so.

Suksessrik historie

Notion ble lansert i mars 2016 for nettlesere og OS X, mai 2017 for Microsoft Windows og juni 2017 for iOS. Notion har fått en rekke internationale priser, og i september 2019 kunngjorde selskapet at de hadde nådd 1 million brukere. I april 2020 ble selskapet verdisatt til 2 milliarder dollar med 4 millioner brukere. [Wikipedia].

Skriv, planlegg og organiser alt på ett sted med Notion

Ta notater og skriv ned ideene din raskt og enkelt. Du organiser dem slik du vil, og kan til og med lage din egen notat maler, slik at neste gang du skriver har du ikke bare en blank side, men et oppsett som passer deg. Notion har alt av tekstfunksjoner du trenger.

Referanser i teksten. Skriv @ i teksten og du kan referere til en side, person, eller datoer. Skriv / og du kan sette inn over 100 forskjellige funksjoner.

Alt er blokkbasert. Dette er en av de viktigste aspektene å forstå om Notion. Hvert avsnitt, overskrift og innebygging er bare en blokk. Blokker er enkle å dra rundt på siden og til andre sider.Vær organisert. Notion hjelper deg med å holde deg organisert. Uansett hva du trenger å holde styr på. Det kan være ditt budsjett, treningsprogram, oppskrifter eller artikler du ønsker å lese. Notion erstatter en rekke apper, og sørger for at alt du ønsker er organisere på ett sted. I Notion kan du opprette en hjemmebase, en for jobb, eller en for din hobby. Du står helt fritt og kan organisere alle de tingene som skjer i livet, og bygge den slik du ønsker.

Notion er et flott verktøy hvis du liker to-do-lister. Foto Notion.so.

En rekke maler og personlig tilpasset

Uansett hva du ønsker å bruke Notion til, så finner du en «mal» som passer ditt behov og ønske. Hvis du lager ett oppsett så kan du også dele dine maler med andre. Du kan også gjøre oppsettet helt personlig med dine egne bilder, ikoner, noe som gjør at det er hyggelig å bruke applikasjonen.

Tilpass ditt oppsett med gratis bilder fra Unsplash, dine egne bilder og legg til ikoner som gjør alt mer personlig. Foto skjermbilde Notion.so.

Notion er gratis for personlig bruk!

Notion er gratis for personlig bruk, men har også en pro utgave, samt ett oppsett for teams. Notion kan benyttes via nettleser, app for MacOS/Windows, IOS og Android.

Se vedlagt video for en introduksjon.

En innføring av de viktigste funksjoner i Notion. Youtube: Notion.

Konklusjon: Notion har noe for alle

Du vil bruke litt tid på å tilpasse Notion til dine behov, men det vil hjelpe å organisere deg bedre! Liker du å ha oversikt over alt hva du planlegger, gjør og tenker. Ja, da er Notion et fantastisk verktøy for deg. Du må bare prøve det, og se om det er noe for deg! Kan anbefales.

Pris: Abonnement

  • Personlig  Gratis
  • Personlig Pro: 4.00  $ pr mnd.
  • Team: 8.00  $ pr bruker / pr mnd.
  • Nettside: Jeg anbefaler at du leser mer om alle funksjonene i Notion. [Ikke reklame]

  • Tips! Les hvordan du raskt kan ta notater med Draft her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.