Hey Mail er en helt nyskapende e-post klient som ble lansert i juni 2020 av selskapet Basecamp. Egentlig har ikke e-post applikasjoner endret seg så mye de siste 20 år. E-post er noe vi alle bruker daglig, og er noe vi alle har et forhold til. E-post kan være både fantastisk, men også frustrende på ulike måter. Hey e-post tjenesten er laget med et helt nytt tankesett og filosofi for å håndtere e-post. Er Hey fremtidens e-post tjeneste? Etter å ha testet Hey en stund vil jeg dele mine tanker rundt den nye e-post tjenesten.

Hey Mail organisere din e-post på en ny måte som gjør livet enklere. Foto skjermdup hey.com.

Er Hey fremtiden for e-post?

La oss være ærlig, min e-post er virkelig et rot. Jeg har prøvd å sortere i mapper, og flagge viktige e-poster. Allikevel er jeg takknemmelig for søk funksjonen. Det er lett å miste oversikt, og til slutt kan e-posten blir mer et ork enn en glede. Hey har bygget opp et helt nytt e-post konsept, som gjør at det ikke føles som et e-post program. Det kan ta litt tid å venne seg til, men setter man seg inn i funksjonene så er det bare å ta av seg hatten for hva Hey teamet har fått til. Programmet er ikke perfekt, men endelig noen som prøver å gjøre e-post til noe mer behagelig og nyttig.

Du styrer skuta fra første e-post: Ja eller nei?

Screen e-post er noe helt nytt. Første gang en ny e-post når Hey vil den ikke havne inn i din mailbox før du har godkjent den. Du kan velge å godkjenne den og deretter legge den i tre forskjellige mail-mapper: Imbox, Feed eller Paper Trail. Det betyr at neste gang du får e-post vil den gå automatisk der hvor du ønsker. Velger du å blokkere e-posten vil du aldri få flere e-poster fra denne adressen. Du kan selvsagt "angre" hvis du allikevel ønsker å motta e-poster fra denne personen eller selskap, ved en senere anledning.

ImBox. Her legger du alle viktig e-postmeldinger. I Feed kan du legge nyhetsbrev, reklame og andre e-poster med nyheter som du ikke "må" lese med en gang eller reagere på. I Paper Trail legger du kvitteringer for kjøp, og andre e-poster med sensitiv person informasjon eller login-informasjon. Disse ønsker du å lagre for fremtiden, og er ikke noe du ønsker å slette fordi de inneholder viktig informasjon. Ganske genialt! Feed blir som en lang pdf fil hvor du kan scrolle nedover gjennom alle e-poster.

Replay later eller Set aside

I din Imbox kan du velge å lese hele e-posten, eller bruke funksjonene Replay later eller Set aside. Hey lager da en stabel og du kan velge å svare en og en e-post eller alle samtidig.

Hey lar deg styre hvordan e-postene skal sorteres. Foto skjermdup tormodgundersen.com.

Du fortjener kontroll over hvem som kan sende deg en e-post. Du fortjener å lese e-posten din uten at en markedsfører ser over skulderen. Du fortjener en annonsefri Imbox. Du fortjener et selskap og et produkt med interesser som er tilpasset ditt. - Det er oss, det er HEY.

Alle vedlegg på ett sted

Hey samler alle dine e-post vedlegg i en "mappe" som er enkelt å sortere, søke i, og dermed finner du dine vedlegg og slipper å lete gjennom 100 talls e-poster etter ditt vedlegg.

Andre funksjoner i Hey Mail

 • Design/layout. Enkelt og helt nytt design.
 • Ingen mer tracking av e-post. Hey blokkere alle tracker e-post, men laster dem inn på sin server, slik at du kan se bilder, linker og alt i e-posten, uten at e-posten sender tilbake informasjon om deg.
 • Kommentarer som bare du ser. Du kan lage dine egne kommentar under e-posten, som bare du ser. Her kan du kladde e-post tekst eller skrive ned tanker du har rundt tema. Når du sender e-post vil ingen se kommentarer og notater du har tatt.
 • Sticky notes. Med ett klikk kan du legge til gul-lapp notat på hver e-post. Svært nyttig og du vil ikke glemme noe før du svarer. Ingen andre vil se din gul-lapp notat. Den kan slettes når du vil.
 • Endre subject tekst. Enkelte ganger glemmer noen å fylle inn subject skriver et dårlig tema. I Hey kan du endre subject slik at du får det oversiktig.
 • Slå sammen e-poster med samme emne. Ofte ønsker du å samle alle e-poster med samme emne. I Hey kan du enkelt merke e-postene og "merge" dem sammen.
 • Send e-post med store filvedlegg. Vanligvis får du ikke lov å sende filer som til sammen er større enn 10-20 mb. Da må du bruke Dropbox, yousendit, WeTransfer og laste opp vedlegg og sende en link som du har delt. Med Hey slipper du alt dette, alt går automatisk. Du legger ved alle vedlegg, slipper å tenke på størrelser, og Hey lager en link hvor mottaker kan laste ned filene.
 • Utklipp. Finner du noe viktig i en e-post, kan du bare merke det som er viktig og lagre det som et utklipp. Hey har en egen utklippsmodul som samler alle dine utklipp på ett sted.
 • Forward fra andre e-postklinenter. Send e-poster direkte fra Gmail, Outlook, iCloud til din Hey e-post.
 • Send fra ditt domene navn. Velger du Hey Work og ikke Hey Privat kan du sende fra ditt domene navn.
 • Dark mode: Hey har støtte for mørkt modus.
 • Støtte for de fleste platformer. Hey virker på alle nettlesere, og har har apps for desktop MacOs, Windows  og Linux. App for mobil/nettbrett og støtter ISO og Android.
 • Rask søk: Finner alt du ikke finner.

Se vedlagt video for en introduksjon.

En innføring av de viktigste funksjoner i Hey. Youtube: A Better Computer.

Konklusjon: Hey er ikke for alle!

Hey e-post er virkelig bra! Før du investerer kan du alltid prøve ut tjeneste og app`ene. Det å skifte e-post er som å flytte til ny adresse. Det er ikke smerte fritt. Hey støtter forwarding av e-post så dette er ikke et stort problem. Du kan ikke importere alle dine eksisterende e-poster fra GMail eller iCloud. Du må starte på nytt! I tillegg er det å betale for tjeneste noe vi ikke er vant til. Men du får valuta for pengene! Hey er ikke for alle! Men har du alltid strevd med e-post, er villig til å tenke og lære noe nytt, og har råd til å betale 99 $ per år, ja da er Hey virkelig noe for deg.

Pris: Abonnement

 • Privat  99.00  $ pr år / 8.25 $ pr mnd. (Betaler for 1 år ).
  Ca 841 kr / ca 70 kr pr mnd). 14 dagers gratis prøveperiode
 • Work pr bruker: 12,00 $ pr mnd. (Betalerfor 1 år)

Hey nettside: Jeg anbefaler at du leser mer om alle funksjonene i Hey. [Ikke reklame]

Tips! Les hvordan du raskt kan ta notater med Draft her.

Sist oppdatert 30. oktober 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen