Microsoft 365 for bedrifter

Tormod

Oppdatert:

Microsoft 365 for bedrifter er et omfattende verktøy med flere applikasjoner for å hjelpe virksomheten din. Office 365 passer like godt for små bedrifter som store, og leverer en komplett tjeneste som gjør det enkelt å samarbeide om prosjekter, dokumenter, lagre data, enkel IT- konfigurasjon og tilbyr en av de beste e-post tjenester i Microsoft Outlook.

Microsoft 365 for bedrifter. (Image credit: Microsoft)

Tilgang til filer overalt

Microsoft 365 lar bedriften lagre alle filene i skyen. Dette betyr at filene kan nås fra en hvilken som helst enhet, og fra et hvilket som helst sted med en internettforbindelse. For bedrifter der mobilarbeid er avgjørende, er det uvurderlig å ha tilgang til alle appene og filene du trenger når du er ute av kontoret. Microsoft 365 gir hver bruker 1 TB med lagringsplass, og 50G med e-post lagring.

Onedrive 1 TB per bruker og 50G e-post. (Image credit: Microsoft)

Samarbeid i skyen

Microsoft 365 lar deg enkelt dele office dokumenter via Onedrive og SharePoint. Dokumenter som er lagret her, kan nås og arbeides med av alle ansatte, og deles som en lenke i e -post. Flere brukere kan redigere dokumenter som er lagret i SharePoint i sanntid, noe som gjør det enkelt å skrive sammen.

Gjennom Teams kan du chatte og ha videomøte både med kollega og andre utenfra. Teams er stabilt og bygd for videokonferanser. Du kan chatte, dele dokumenter, og presentere filer fra ditt skylager. Har ikke dine kollegaer Teams, så kan de koble seg på via nettleser.

Dele e-postbokser

Med Microsoft 365 kan dere dele e-postbokser. Delt postkasse betyr at flere personer kan få tilgang til den samme postkassen, så meldinger kan filtreres til å lande i den delte postboksen og ikke bli savnet. Delt kalendere i Exchange betyr at du kan se hvem som er tilgjengelig når, slik at du kan planlegge møter som passer for alle.

Trygghet – betyr alt

Alle filer er trygt lagret i skyen og blir regelmessig sikkerhetskopiert. Skulle det skje at du gjør endringer i dokumentet som du angrer, kan du gå tilbake til versjonen basert på dato og klokkeslett. Uansett hva som skjer med de fysiske enhetene dine, lagres e -post, filer og data trygt i skyen. Exchange har også gjenopprettingsfunksjoner som betyr at individuelle e -poster eller til og med hele innbokser kan gjenopprettes om nødvendig. Microsoft støtter selvsagt to-steg autorisasjon, slik at du er trygg på at kontoen din ikke blir hacket, og at filer ikke kommer på avveie.

To-stegs verifikasjon gir trygg beskyttelse. (Image credit: Microsoft)

Forutsigbar økonomi

Microsoft 365 betales per bruker per måned, som et abonnement. Kostnaden for lisensene dine avhenger av funksjonsnivået du velger for virksomheten din. Ulike bedriftsnivåer inkluderer forskjellige applikasjoner og produkter, som dikterer kostnaden for hver lisens. Betaling per bruker, per måned gir deg en forutsigbar IT-kostnad.  Du kan når som helst endre antall lisenser du har, for eksempel hvis du ansetter eller folk slutter. På den måten er du aldri overlisensiert og du unngår sløsing. Her er priser 2021 for:

  • Microsoft 365 Business Basic 44,10 kr pr bruker
    (årsabonnement – betales per måned). Prisen inkluderer ikke MVA.
  • Microsoft 365 Business Standard 110,20 kr pr bruker
    (årsabonnement – betales per måned). Prisen inkluderer ikke MVA.
  • Microsoft 365 Business Premium 176,30 kr pr bruker
    (årsabonnement – betales per måned). Prisen inkluderer ikke MVA.

Basic, standard og Premium gir tilgang til 300 ansatte. Enterprise planer gir et ubegrenset antall brukere.

Alltid oppdatert programvare

Alle viktige apper som Word, Excel og Outlook er inkludert og fungerer online uten å måtte installere programvare. Oppgraderinger utføres automatisk med forhåndsbestemte intervaller, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å være på den nyeste versjonen; det vil skje automatisk. Kostnaden for å kjøpe ny programvare blir også fjernet ettersom oppdateringer er inkludert i abonnementet på Microsoft 365-lisensene dine. Du kan også velge abonnement hvor alle kan laste ned skrivebordsversjoner av Word, Excel og Outlook, hvis det er nødvendig (Business standard).

En komplett pakke

Microsoft har laget en komplett pakke som er virkelig konkurransedyktig på pris. App`er som følger med i pakken er imponerende og består av Word, Excel, PowePoint, OneNote, Outlook, Teams, ToDo, Kalender, Lister, Prosjekt, Planner, Power apps, Power automate, Kaizala, Forms, Delve, Stream, Whiteboad, Yammer og SharePoint. Det vil ta deg uker og måneder og sette seg inn i alt som 365 har å by på, men her er verktøy som de fleste kjenner, samt ekstra for de mest kresne brukere.

Les mer på: Microsoft 365 for bedrifter. [Ingen reklame].

Sist oppdatert 5. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.