EasyPark – Genial parkerings app

Tormod

Oppdatert:

EasyPark er en lite program på din telefon som jeg har hatt stor glede av og som helt sikkert har spart meg for mange parkeringsbøter. Forleden skulle jeg parkere utenfor Straen senteret i Stavanger. Jeg tok opp mobilen, åpnet Easypark appen, og søkte på GPS funksjonen som automatisk fant parkeringssonen. Jeg skroller på hjulet til ønsket tidspunkt og trykket start. Jeg hadde betalt på 15 sekunder mens tre personer stod i kø på betalingsautomaten.

EasyPark er en app som jeg har hatt stor glede av og som er blitt like nyttig som bank og Vipps appen.

EasyPark er tilgjengelig for både IOS og Android og kan lastes gratis ned hos Apple sin app store eller på Android. Appen er enkelt å sette opp.  Du må selvsagt registrere kort informasjon slik at du kan betale parkeringen samt legge inn registreringsnummer på bilen.

Du kan registrer takstsonen selv, og bare skrive den inn. Takstsonen finner du på Parkeringsautomaten. Jeg foretrekker  GPS funksjonen som på kartet automatisk finner din takstsone. Da er det bare å vri på hjulet til ønsket parkeringstid.

EasyPark appen er enkel å bruke og du slipper å løpe til betalingsautomaten.

Fordeler med EasyPark appen

Fordelen med appen er at du kun betaler for tiden du står parkert. På parkeringsauomaten er det moatsatt, du må velge tidspunkt og så betale for å få kvittering som du legger i bilvinduet. Hvis du normalt er 5 til 10 minutter før i bilen, betaler du hver gang «litt» for mye enn du strent tatt må. En annen fordel er at du kan forlenge parkeringen ved å skrolle på hjulet til ønsket ny tid.

Hvis du kjører fra parkeringsplassen uten å stanse betalingen vil appen også varsle om dette. Du vil nemlig aldri betale mer enn det du har lagt inn av tid. Når tiden er ute betaler appen automatisk din parkering. Hvis du glemte å forlenge tiden, kan du enkelt og raskt foreta en ny parkeringsbetaling hvis du ikke er ved bilen. Du kan selvsagt be om kvittering på e-post noe som koster 3kr. Ellers har du alle kvitteringer inne på appen.

Du kan lese mer om appen på Easypark.no.


Tips! Les også om Vipps – enkelt og genialt.

Sist oppdatert 14. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.