Vipps – enkelt og genialt

Vipps  er en betalingsapp på telefonen som forenkler betaling mellom privatpersoner (vennebetaling) og har de senere år også fått utvidede funksjoner. La oss se på de ulike funksjonen sammen.

Vipps betalingsapp er lastet ned av 2. mill brukere. Foto: Vipps.no.

Vennebetaling er enkelt og genialt

Vi kjenner godt til situasjonen hvor din venn bestilte og la ut for kinobilletten. Å betale i kontanter er tuklete. Overføring i nettbanken er også en prosess hvor du må få tilsendt konto nummer og logge på med BankID chip,  og så må du dobbelt- og trippelsjekke konto nummeret. Det er her denne betalingsløsning er så enkelt og genialt.

Hvorfor så enkelt og genialt? Jo, fordi du allerede har telefon nummeret til alle dine venner på telefonen. Hvis ikke er det enkelt å oppgi mellom deg og din venn. I appen søker du bare opp telefon nummer og gjennomfører så betalingen.  Vipps husker også dine betalingskontakter, så du slipper å slå telefon nummer hver gang. Dermed kan du overføre penger uten å skrive ett eneste konto nummer eller slå pin kode (Vipps støtter Touch ID på iPhone).

Appen er enkelt og oversiktlig og har et elegant design!

Semiproff betalinger

Du er på et kristent stevne og vil støtte et viktig arbeid med en gave, eller du vil kjøpe egg hos nabobonden. Fortvil ikke, du trenger ikke løpe i minibanken. Nei, betal med appen for det er gratis for bonden og deg, samt enkelt og genialt!

Betaling i nettbutikk

Neste steg i Vipps sin erobringsplan er nettbutikkene. VippsGO er en helt ny løsning, som er skreddersydd for små butikker og for lag og foreninger som har en kiosk eller et utsalgssted. Nå godtar både Elkjøp.no og Expert.no Vipps som betalingsmiddel. Du velger bare Vipps som betalingsløsning og så dukker det opp en bekreftelse i Vipps  og så er det bare å bekrefte kjøpet. Deretter vil Elkøp eller Expert bekrefte at pengene og at kjøpet er i orden. Vipps Faktura er også en ny funksjon, hvor kundene dine eller du selv ønsker å betale faktura når og hvor de vil. Du får kjappere innbetalinger og bedre likviditet.

Min anbefaling

Vipps har blitt en mega stor suksess og brukes av over 2 mill norske brukere. Det er super enkelt å registrere seg og bruke. I tillegg er det sikkert og trygt. Overføringshastigheten går på 1 dag mellom ulike banker, og det jobbes med at det skal gå enda fortere.

I dag ler vi av kontant bruk, men vi er fremdeles veldig glad i minibankkortene våre. Overgangen til Vipps og betalingsapp er like genialt, og om ikke lenge kan vi si adjø til kortene også!


Er du glad i trening, så anbefales treningsappen Strava som jeg har skrevet om på bloggen. Eller elsker du å gå tur i fjellet? Da bør du sjekke ut nettsiden UT.no.

Sist oppdatert 30. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress