Vipps  er en betalingsapp på telefonen som forenkler betaling mellom privatpersoner (vennebetaling) og har de senere år også fått utvidede funksjoner. La oss se på de ulike funksjonen sammen.

Vipps betatlingsapp er lastet ned av 2. mill brukere. Foto: Vipps.no.

Vennebetaling: Vi kjenner godt til situasjonen hvor din venn bestilte og la ut for kinobilletten. Å betale i kontanter er tuklete. Overføring i nettbanken er også en prosess hvor du må få tilsendt konto nummer og logge på med BankID chip,  og så må du dobbelt- og trippelsjekke konto nummeret. Det er her Vipps er så enkelt og genialt.

Hvorfor er Vipps så enkelt og genialt. Jo, fordi du allerede har telefon nummeret til alle dine venner på telefonen. Hvis ikke er det enkelt å oppgi mellom deg og din venn. I Vipps søker du bare opp telefon nummer og gjennomfører så betalingen.  Vipps husker også dine betalingskontakter, så du slipper å slå telefon nr. hver gang. Dermed kan du overføre penger uten å skrive ett eneste konto nummer eller slå pin kode (Vipps støtter Touch ID på iPhone).

Vipps appen er enkelt og oversiktlig og har et elegant design!

Semiproff betalinger: Du er på et kristent stevne og vil støtte et viktig arbeid med en gave, eller du vil kjøpe egg hos nabobonden. Fortvil ikke, du trenger ikke løpe i minibanken, nei betal med Vipps for det er gratis for bonden og deg, og enkelt og genialt!

Betaling i nettbutikk: Neste steg i Vipps sin erobringsplan er nettbutikkene. VippsGO er en helt ny løsning fra Vipps, som er skreddersydd for små butikker og for lag og foreninger som har en kiosk eller et utsalgssted. Nå godtar både Elkjøp.no og Expert.no Vipps som betalingsmiddel. Du velger bare Vipps som betalingsløsning og så dukker det opp en bekreftelse i Vipps  og så er det bare å bekrefte kjøpet. Deretter vil  Elkøp eller Expert bekrefte at pengene og at kjøpet er i orden. Vipps Faktura er også en ny funksjon i Vipps, hvor kundene dine eller du selv ønsker å betale faktura når og hvor de vil. Du får kjappere innbetalinger og bedre likviditet.

Min anbefaling: Vipps har blitt en mega stor suksess og brukes av over 2 mill norske brukere. Det er super enkelt å registrere seg og bruke. I tillegg er det sikkert og trygt. Overføringshastigheten går på 1 dag mellom ulike banker, og det jobbes med at det skal gå enda fortere.

I dag ler vi av kontant bruk og vi er fremdeles veldig glad i minibankkortene våre. Overgangen til Vipps og betalingsapp er like genialt og om ikke lenge kan vi si adjø til kortene også!

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.