Spond – Perfekt til arrangement

Tormod

Oppdatert:

Spond

Spond er en app hvor man kan organisere og invitere venner og medlemer til ulike idrettsarrangement, korpssamlinger og andre arrangementer. Spond sender ut millioner av invitasjoner hver måned på vegne av brukere i Norge, og har blitt veldig populær. Jeg har testet og brukt appen en snau uke, og er veldig imponert over funksjonalitet og brukervennligheten. La oss ta en nærmere titt på dette verktøyet som kan hjelpe deg på en rekke måter.

Spond

Spond er gratis verktøy til å organisere arrangement og invitere venner og medlemer. Bilde: Spond.com.

Vår hverdag er full av aktiviteter, og plutselig blir du ansvarlig for å arrangere og samle venner og andre som ønsker å være med. De fleste av oss bruker lang tid på å sende tekst meldinger, og ofte blir informasjon glemt. Dermed blir det mye frem og tilbake, noe som er strevsomt for alle parter.

Arrangementer kan sorteres under ulike grupper

Det er en stor fordel at man kan lage og sette opp ulike grupper av arrangementer. Alle medlemer som du legger til kan velge om de vil være med i gruppen. Eksempler på grupper kan være fotballtrening, bridgeklubb, film – eller  klubbkvelder osv. Under hver gruppe legger man til invitasjoner til fremtidige arrangement. Spond har virkelig funnet en enkel og oversiktlig måte å invitere og holde orden på alt som skjer.

Aldri glem viktig informasjon og ha oversikt over hvem som deltar

Spond har satt opp invitasjoner til arrangment slik at du aldri glemmer å fylle ut nødvendig informasjon. Her fyller du inn dato start og slutt, klokkeslett og sted mm. Det fine  er at du også har mulighet til å legge til egen informasjon, som er tilpasset ditt arrangement. I Spond får du full oversikt over hvem som kan delta og hvem som ikke har svart. De kan også skrive en beskjed om hvorfor det ikke passer. Dermed kan du planlegge bedre.

Spond

Spond gjør det enkelt å sette opp arrangement og sortere under ulike grupper. Bilde: Spond.com.

Send ut invitasjoner uten at deltagerne trenger Spond app

Det fine med denne tjenesten er at invitasjoner kan sendes til deltagere uten at de trenger sette opp en konto eller laste ned appen. Invitasjoner går ut på e-post, eller tekstmelding på mobil, og alle kan da enkelt svare «Ja» eller»Nei». Det er selvsagt enklest å ha appen installert, men ikke en nødvendighet.

Del nyttig informasjon, sett opp avstemninger og planlegg gjentagende arrangement

I Spond kan du dele nyttig informasjon, filer, bilder og sette opp avstemninger for når fremtidig arrangement passer best å gjennomføre. Det er også mulig å begrense antall deltagere f.eks hvis du invitere til en filmkveld. Gjentakende arrangement? Sett opp fast ukedag og tid for et gjentagende arrangement, og velg hvor mange dager tidligere invitasjonene kontinuerlig skal sendes ut. Tekst og innhold kopiers da og alle deltakere kan stå som automatisk påmeldt til hvert arrangement. Enklere kan det ikke gjøres!

Spond

Spond gir deg oversikt over hvem som kommer på de ulike arrangementene. Bilde: Spond.com.

Send private direktemeldinger eller start gruppesamtaler

Kommuniser enkeltvis med medlemmer eller lagleder/trener, med et utvalg foreldre, hele gruppen, eller med alle som skal komme på et arrangement.

Sett svarfrist, del på utgiftene og få Cashback

Når du eller gruppen trenger å kjøpe inn mat, drikke e.l. er det håpløst når folk melder seg på i siste liten. Sett derfor en siste frist for å melde seg på. For foreninger og klubber er det rett og rimelig at ledere/foreldre eller medlemmer deler på felles utgiftene. Spond har en enkel betalingsløsning hvor man setter opp en påmeldingsavgift. Dermed kan alle dele på utgiftene. Spond har innført Chashback som gjør det lett for gruppene dine å tjene penger. Når et medlem handler hos en av våre partnere så får gruppen en prosentandel av kjøpesummen. Dette er en veldig smart måte å bidra på. Det kan også bli en god del penger i løpet av året som gruppen kan bruke på felles goder. Eks. på Cashback er 10% hos Peppes Pizza og Christiania Glassmagasin.

Spond

Spond gir medlemmene mulighet til Cashback hos utvalgte partnere. Bilde: Spond.com.

Konklusjon

Spond er et fantastisk verktøy. Det krever imidlertid at medlemmene også ser nytten! F.eks. at de svarer innen frister og bruker de innebygde funksjoner til å stille spørsmål og kommentere. Dermed får hele gruppen nyte godt av informasjon som legges ut. At denne avanserte tjeneste og profesjonelle app er helt gratis er jo rett og slett helt utrolig. Jeg tror nok at denne tjenesten og App har sterk konkurranse fra Facebook grupper, som mange også bruker til å dele informasjon.

Du kan lese mer og registrere konto på deres hjemmeside her. Les også hvilke profesjonelle skriveprogram du bør velge, her.


Tips! Les om oppgave – og arbeidsplanlegger programmet Asana – Vellykket arbeidsplanlegger for organisasjoner og bedrifter.

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.