Shanghai Masters 2018 – Snooker

Shanghai Masters 2018 er høstens store snookerturnering som som arrangeres fra 10. til 16. september. Toppgevinsten for seier er ikke offentliggjort enda, men ligger over £ 150.000 altså over 1,6 mill. NOK. Her møtes verdens 16 beste snookerspillere til kamp, sammen med fire av de høyest rangerte kinesiske spillerne, pluss fire kinesiske amatører.

Shanghai Masters

Shanghai Masters 2018 i Snooker arrangeres fra 10-16. september 2018.Kilde: SmartTicket.cn.

Shanghai Masters 2018 har blitt en invitasjonsturnering

Shanghai Masters har siden 2007 vært en rangeringsturnering, men har fra i år blitt en invitasjonsturnering på 24 snookerspillere. Årets turnering kan også glimre med et rekordprisfond på hele £ 725.000, altså litt over 7, 8 mill.nok. Mesterskapet har nå blitt en av de største utenom VM i Crucible Theatre i England.

Mark Williams, årets verdensmester, sier til WorldSnooker.com;

“Shanghai er nå en av de største hendelsene i sesongen” Ronnie O’Sullivan vant tittelen i 2017 og slo Judd Trump 10-3 i finalen. Ronnie skal altså i år forsvare sin tittel mot verdenseliten i Snooker. Dette blir en utrolig prestisjetung turnering hvor også kinesiske storspillere som blant annet Ding Junhui, ønsker å briljere for hjemmepublikum. Dette blir spennende fra første kulestøt!

Shanghai Masters

Klarer Ronnie O’Sullivan å forsvare tittelen fra i fjord i høstens snooker høydepunkt Shanghai Masters 2018. Kilde: Ronnieo147.com.

I runde én vil vi se spillere rangert som 9-16 kjempe mot de åtte kinesiske snookerspillerne. Vinnerne av de respektive kampene skal så møte de top 8 profesjonelle spillerne i runde to. Andre toppspillere som vil melde seg inn i kampen for trofeet er årets verdensmester Mark Williams. Så må vi ikke glemme Mark Selby som ble verdensmester i 2014, 2016, og 2017. Jeg håper også Shaun Murphy er i form. Uansett vil vi få se Snooker i ypperste verdensklasse. Kampene kan sees på Eurosport.


Oppdatert 15. sept 2018: Ronnie O’Sullivan spiller utrolig bra og briljerer og har møtt tøff motstand, men spiller nå finale mot Ding Junhui. Det må bli årets drømmefinale for hjemmepublikum hvor Ronnie også er veldig populær. 

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress